penis pumpe

Top 3 Penis Pumper

En penis pumpe er en super nem og billig måde at forstørre din penis på. Ved brug af en penis pumpe i mellem 15 og 30 min. dagligt gennem 1 måned, kan du opnå store resultater.

Rank

Produkt

Stjerner

Pris fra

Info

Smiley face

BathMate

5/5

900kr.

AnmeldelseWebshop

Smiley face

MaxMedix

4/5

599kr.

Produktet er udsolgt

Smiley face

Handsome Up

3.5/5

499kr.

AnmeldelseWebshop

Alle priserne er ved køb af produkt eksklusiv fragt.

Penis pumper

Der findes mange forskellige produkter og metoder til forstørrelse af det mandelige kønsorgan, penis pumpen er et af de mest populære produkter gennem tiden. Grunden til det er at penis pumpen er nem at bruge og så kan de købes for nogle få hundrede kroner.

Hvad er en penis pumpe?

Penis pumper er et af de få produkter, som kan hjælpe dig på flere forskellige måder, både på størrelsen og hvis du har problemer med at holde penis erigeret.

Penis pumper går under flere forskellige navne, bl.a. vakum pumper. Selve penis pumpen består af et plasticrør til at have over penis, og en masse slager og en hånd pumpe eller en batteri drevet pumpe. De fleste pumper er håndholdte, men nogle af de nye, med batteri, kan man bare sætte på og derefter bruge en fjernbetjening til at regulere trykket.

Brugen af penis pumper er blevet en af de mest udbredte former for penis forstørrelse i nyere tid. De fleste vil helst undgå kirurgi indgreb, hvis deres penis ikke er tilfredsstillende i størrelse eller har problemer med at få en erektion.

Der er 4 forskellige penis pumper på markedet i dag

  • The Squeeze Ball er den mest almindelige penis pumpe i verden. Måden man skaber undertryk i røret til penis ved, er at man trykker på en gummibold med en slange i, som så trækker luften ud. Den ligner meget den bold, som læger bruger når de skal tage blod prøver eller blod tryk. Jo mere du trykker på bolden jo mere luft trækker du ud og jo større undertryk bliver der i penis røret. Der er en ventil i toppen af røret, der bruges når trykket skal tilbage til normal.
  • Håndgrebs penis pumpen er identisk med pumpen oven over, den eneste forskel er måden man pumper den på. Med håndgrebs pumpen, pumper du luften ud lige som med en cykelpumpe.
  • Den elektriske penis pumpe er den mest avancerede penis pumpe. Den består også af et penisrør med en slange i, men denne gang, til en elektrisk pumpe. Pumpen kan enten styres via nogle knapper på selve pumpen eller med en fjernbetjening. Denne løsning er også den dyreste. Hvis du vælger denne løsning bør du købe en pumpe af god kvalitet, da den elektriske pumpe kan gå i stykker på de dårlige modeller.
  • Vand penis pumpen er en meget simpel, men effektiv pumpe, som består af et penisrør og en pumpe mekanisme i bunden af enheden. Den skal bruges under bruseren eller i badekaret, den fungere ved at den fyldes op med vand og monteres på penis, hvorefter man hiver hele penisrøret ud af, hvilket skaber undertryk. Denne slags pumpe er ret ny, men har vist sig at være ret effektiv.

Hvad får jeg ud af at bruge en Penis pumpe?

Ved at bruge en penis pumpe kan du opnå en forlængelse af penis på op til 5 cm i længde om op til 2 cm i omkreds. Ud over den forøget størrelse hjælper penis pumper med at forstærke blod tilførslen til penis, hvilket gør at du nemmere kan få en rejsning og holde den i længere tid.

Fordele ved Penis pumper:

  • Der er ingen bivirkninger ved brugen af en penis pumpe.
  • Penis pumper er en billig løsning på erektions problemer.
  • Penis pumper er nemme og smertefrie at bruge.
  • Penis pumper kan blive brugt sammen med andre penis produkter f.eks. penis øvelser, penis piller.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *