korriger penis krumning

Krum Penis – Er skævheden et problem?

At have en skæv penis eller en bøjet penis er ikke ualmindeligt, men det kan give nogle problemer mht ens sexliv. Omkring 3% af alle mænd lider af at have en meget skæv penis, omkring 20% har moderat skævhed, som ikke kræver behandling. En penis med et buk på midten har ofte kendetegnet ved ar på penis, det kan forkomme ved sygdommen peyronie.

Hvad forsager penis krumningen?

Denne liste indeholder de fleste årsager til penis skævhed.

 1. Med født skævhed. I de fleste tilfælde af medfødt penis skævhed, forsvinder skævheden af sig selv under nogen form for behandling. I få tilfælde forsvinder skævheden ikke, men kan derimod blive forværret i puberteten. Penis krumingen kan være rent estetisk, men i nogle tilfælde kan det forhindre et godt sexliv.
 2. Skader: Mange mænd der ikke er født med en krum penis kan udvikle en krumning ved skader på penis. Det kan være ganske små skader, under f.eks. sex eller sport osv. Disse skader sker inde i penis og kan svække f.eks. den ene side af penis, så når du får en erektion vil penis rette sig skævt ud pga svagheden i den ene side.
 3. Stramt siddende tøj: Når man har stramt siddende tøj på og får en erektion(kan ikke undgåes når en sød pige går forbi:) kan penis ikke rette sig fuldt ud, dermed får du et knæk på penis, som kan blive vedvarene hvis du ofte går i stramt tøj.
 4. Sovning på maven: Dette er ikke bevist, men nogle sexologer og læger, mener at ved at sove på maven, presses penis sammen så der ikke kommer den mængde blod til som der burte. Dette kan skade det indre i penis, hvis du sover på maven ofte.
 5. Peyronies sygdom: Dette er den mest almindelige grund til penis krumning, hvis du ikke gør noget ved problemet bliver det højest sandsynligt værre og værre med tiden. Det kan gå så galt at du ikke kan have sex, eller kun under store smerter. Du kan læse mere om Peyronie’s her.

Hvordan udvikles penis krumningen?

Hvis de 2 kamre i penis vokser med forskellig hastighed, vil penis dreje mod den side der vokser langsomst. Dette er ikke nogetd er sker fra dag til dag, men over flere år. Det er umuligt at forudsige hvem det sker for og dermed forbygge det. Der findes dog nogle produkter til at rette penis ud med igen.

De forskellige penis retninger

Den mest almindelige retning, som penis krummer er opaf. Langt de fleste har en lille kruming, som faktisk er godt, det gør at du nemmere kan ramme kvindens G-punkt. Penis kan også krumme nedaf, hvilket kan få penis til at se slap ud, selvom den er erigeret. Hvis penis krummer til siden kan det give problemer under samleje, men det er kun ved ekstrem krumning.

Krumningen bliver værre ved erektion

I de fleste tilfælde bliver penis først krum når den er erigeret.

Det kan være fordi:

 • Den del af penis der forsager krumingen har mindre hud end resten af penis
 • Der er arvæv på penis. (Arvæv kan ikke strækkes så meget som normal hud)
 • Huden på ydersiden af krumningen er blevet strukket ud. (Dette kan ske pga, stramt siddene tøj, hvis penis altid ligger drejet mod f.eks venstre, eller hvis penis er blevet strukket )

Er der nogle problemer ved at have en krum penis?

Hvis der ikke bliver gjort noget ved problemet, bliver det ofte værrer. Det kan føre til problemer ved samleje, det kan blive meget smerte fuldt og direkte umuligt. Importens kan forekomme, dog sjældent.

Behandling af penis krumning

Hvis du har ondt under samleje, problemer med ordenlige erektioner eller bare synes det ser grimt ud med en krum penis, så er der ting du kan gøre for at rette penis ud. Den nemmeste løsninger er ved at bruge en penis strækker. Ved at bruge sådan en trækker ud huden ud gennem længere tid, så huden bliver lige lang på begge sider af penis. Denne form for ”udretning” virker permanent, eneste bivirkning er en længere penis, men det kan de fleste leve med:) Vi anbefaler at du bruger SizeGenetics, læs mere her.

En anden løsning er at bruge anti arvæv cream, dette kan kun bruges hvis du har et ar eller et stræk mærke, effekten kan varriere meget. Et bedre alternativ er at bruge både en penis strækker og creamen, dermed opnår du det ønskede resultat hurtigere.

Den sidste løsning er kirugi, denne løsning bør først taget i betragtning hvis alt andet er prøvet. Du bør kontakte din læge og få en samtale om problemet først hvis du overvejer kirugi.

Alt i alt er en kruming på penis ikke så ualmindelig som folk tror, men du bør gøre noget ved problemet før det er for sent. Det kan komme til at gå ud over din selvtillid og dit sexliv.

1 kommentar til “Krum Penis – Er skævheden et problem?”

 1. Efter lang tid med god sexualle mulighedder. Kan føle en stor klump i penis. Ca midt og fremefter. Har ingen umiddelbare gener men det følles ikke godt.
  Jeg er Mand men normal sexlyst kiun til kvinder. Ruller snart op mod de 60 år

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *