jelq øvelser

Penis øvelser

For at komme godt igang med øvelserne, har vi inkluderet en af øvelserne her ganske gratis.

Opvarmning

Noget af det mest afgørende, for en god penis øvelse rutine, er opvarmning af penis. Det er også en god ide at afslutte en øvelse med en opvarmning. Opvarmningen hjælper på effektiviteten af penis øvelserne, formindsker risikoen for skader og forhøjere blod tilførslen til penis.

For at udføre opvarmningen skal du bruge en klud eller et lille håndklæde og varmt vand. Kluden eller håndklædet skyldes i det varme vand så det gennemblødt. Vandet skal ikke være ”brændende”, helst 45-50 grader så det er uudholdeligt. Pak penis og testiklerne ind i det varme klæde. Det kan godt være det føles lidt underligt de første par gange, måske endda lidt smertefuldt pga. varmen, men du lære hurtigt at justere temperaturen så den passer dig bedst.

Penis opvarmning

Hold klædet på plads om penis i 1 minut, når tiden er gået tages det af og vaskes i varmt vand igen. Øvelsen gentages 2-3 gange. Varmen får penis til at udvide sig og hænge længere ned, så det er nemmere at udfører øvelserne.

Jelq Øvelser

Denne øvelse er en af kerne øvelserne i de fleste penis forlængelses programmer. Jelq øvelserne har sin oprindelse i den arabiske kultur. Historien går på at en stor penis var et tegn på styrke og araberne udviklede denne øvelse for at forlænge deres penis. Om historien er sand eller falsk er sådan set lige meget, faktum er at øvelserne virker.

Som ved de fleste øvelser, skal jelq øvelserne først udføres efter endt penis opvarmning. Til øvelsen skal bruge en form for glidecream (baby olie kan fint bruges). Smør penis godt ind i glidecream og start med at få penis delvist erigeret (70-80%). Hold om penis med et ”ok” tegn (se billedet), det forhindre blodet i at løbe tilbage i kroppen. Pres forsigtigt pegefingeren og tommeltoten frem af, dette presser blodet ud i penis-hovedet. Den generale ide er at jo mere blod der bliver samlet i hovedt jo tykkere og størrer bliver det.

Jelq Øvelse

Start med at bruge din foretrukne hånd (I dette tilfælde den højre) til at malke ned af fra roden af penis til hovedet. Når din højre hånd er nær penis-hovedt tager du fat om roden med den venstre og malker ned af. Fortsæt denne process så lang tid som du har tid/lyst. Denne øvelse får cellerne til at reproducere sig hurtigere pga. presset på dem. Denne Jeql øvelse kan laves både stående eller siddende.

Phalogenics penis øvelses program

phalogenicsGennem de sidste 15 år har der været en håndfuld forskellige penis øvelses programmer bl.a. Penishealth og pebible, men de er alle sammen blevet udkonkurreret af phalogenics.com.

Phalogenics har bl.a. et 12 ugers øvelses program, som du kan følge for at opnå de bedste resultater.

Guiderne som du følger, kan både ses som video eller du kan downloade dem som pdf.

Har du spærgsmål om penis øvelser, er du velkommen til at sende dem på min email info@xn--penis-forlngelse-3ob.dk

Eller skriv en kommentar her under artiklen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *