Handsome-Up anmeldelse 2022

Anmeldelse score:
 • Effektivitet
 • Komfort
 • Bygge kvalitet
 • Support
 • Pris
3

Anmeldelse resume:

Handsom Up penis pumpen er en nybegynder venlig penis pumpe, som passer til penis pumpe nybegyndere, der har lyst til at prøve krafter med en pumpe.
Den er ikke ret kraftig, men giver en okay erektion efter få minutters brug.
Handsome Up fordele:

 • Opnå en penis forstørrelse på op til 15%
 • Effektiv mod tidlig sædafgang
 • Længerevarende erektioner
 • Korrigerer skæv penis

Handsome Up
Dette er en okay nybegynder penis pumpe, som er billig og meget nem at bruge.
Køb Handsome Up her

Sending
User Review
4 (5 votes)

Opdatering 22-1-2022 – Handsome up kan desværre ikke købes i danske webshops mere, jeg har ikke kunne finde et godt alternativ i EU, så det er på eget ansvar hvis du bestiller den fra USA. Jeg vil anbefale dig at tage et kig på Penomet penis pumpen, da den er langt bedre og større. Du kan læse min anmeldelse af Penomet her.


Handsome Up pumpen er specielt designet til at øge din penisstørrelse mens den giver dig hårdere erektioner og afhjælper rejsningsproblemer.

Hvis du som mange andre mænd har svært ved at få rejsning og ønsker at få en større penis på en naturlig måde, bør du prøve Handsome up penispumpen.

Der findes mange produkter som lover lignende resultater, og derfor undrer du dig nok over de egenskaber, som adskiller Handsome up penispumpen fra sine konkurrenter.

Handsome Up penispumpe adskiller sig fra mange andre pumper med sin evne til ikke blot at give dig større penis, men også til at afhjælpe for tidlig sædafgang og rejsningsbesvær, hvilket ofte kan være en stor barriere for et velfungerende sexliv.

handsome up anmeldelse

Hvad kan jeg forvente af resultater?

Du kan opnå følgende resultater hvis du bruger pumpen dagligt i mellem 10 til 20 minutter, det er dog vigtigt at tage en fridag en gang imellem.

 • Penis forstørrelse med op til 15% ekstra længde
 • Effektiv mod tidlig sædafgang
 • Forbedret seksuel præstationsevne
 • Længerevarende erektioner
 • Korrigerer skæv penis

Hvordan virker pumpen?

Som noget helt unikt bruger Handsome Up et lufttryk til at gøre din penis større. Handsome up penispumpen kommer med en cylinder og pumpebold, som begge sidder fast i en tynd gummislange. Der medfølger gummi kapper i 3 forskellige størrelse, du skal bruge den der passer bedst til din penis brede.

handsome up 3 størrelser

Når du pumper luft ud af pumpen skaber du en undertryk, som suger blod ud i din penis. Ved at bruge pumpen ofte, bliver din forstørrelse permanent, da cellerne i vævet deler sig når de bliver strukket.

Hvordan bruges Handsome Up penispumpe?

For at få det optimale udbytte, skal man bruge penispumpen i 15-20 minutter pr. gang du bruger den.

Selvom det kan virke som lang tid, bør du huske at de langvarige resultater er det værd. I første omgang skal du pumpe i 5-10 minutter 4-5 gange om ugen og derefter gradvist øge pumpningen i takt med at din krop vænner sig til pumpen.

Du skal sørge for at vakuummet holdes i ca. 5-10 minutter, frigives og gentages et antal gange ligesom når man løfter vægt.

 1. Put den gummi kappe på bunden af penis pumpen, som passer til din størrelse penis.
 2. Sæt pumpe slangen på toppen af pumpen.
 3. placer din penis i pumpen, hold hånd-pumpen med den ene hånd og røret med den anden hånd.
 4. Pump stille og roligt luften ud af pumpen, indtil du kan mærke at der suges blod ud i din penis.
 5. hold undertrykket i pumpen i 10-20 minutter og tag pumpen af.
 6. Du har du gennemførst din første penis pumpe træning.

Tip: For at få bedst mulig sugekraft, kan det være en god ide at putte lidt vand gummi kappen, for at skabe en tæt forbindelse mellem dig og pumpen.

Forstør effekten x 2 med penis piller

For at få det maksimale ud af din penis pumpe, kan du tage nogle specielt udviklet supplementer til mænd, som forøger blodtilførslen til din penis.

handsome up med penis piller

Du kan nemt fordoble dine resultater, hvis du bruger VigRX Plus eller Male Extra piller, som jeg anbefaler.

Hvad siger andre brugere om Handsome Up?

”Jeg var lidt i tvivl, om en penis pumpe var, den rigtige løsning for mit erektionsproblem, så jeg købte denne simpelthen fordi den var billigst.
Man kan godt mærke at kvaliteten ikke er helt i top, men ud over det så virker pumpen faktisk over alt forventning. Jeg har senere købt en anden model, men det er helt sikkert en god nybegynder pumpe, som kan give en kraftig erektion på ganske få minutter. ” David – Vejle

”Handsome Up penis pumpen virker ret godt, men den er lidt for lille, selv for en mindre godt udrustet mand.” Peter – København

Bestil Handsome up penis pumpe her

Du kan købe Handsome-Up på shytobuy, de sender i en diskret pakke, der er omkring 3 arbejdsdages levering.

Hvis du vil prøve en anden form for pumpe, vil jeg anbefale dig at tage et kig på min anmeldelse af Penomet.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *