penis lugter

Penis lugter

Har du problemer med at din penis lugter? Du er ikke alene, det er et ret normalt problem for mænd. Der kan være flere årsager til den dårlige lugt, dårlig hygiejne, blære betændelse eller candida svamp.

Husk at vask grundigt bag forhuden

Når du vasker penis er det vigtigt at vaske grundigt bag forhuden. Bare efter 1 døgn uden vask kan penis begynde at lugte dårligt og utiltrækkende. Det er bedst at bruge neutral parfume fri sæbe.

Gå til lægen før det udvikler sig

Hvis du har blære betændelse, kan din urin komme til at lugte meget grimt. Du vil tydeligt kunne lugte det mens du urinere og bagefter. Ved bare en enkelt dråbe i boksershortsne kan de også komme til at lugte grimt. Hvis du har nogle af disse symptomer bør du gå til lægen og få taget en urin prøve.

Candida svamp

Hvis du har candida svamp, kan din penis komme til at lugte dårligt selv efter grundig rengøring i badet. Problemet med svampen er at den lever under huden og dermed ikke kan vaskes væk. Denne form for svamp kan du få efter sex, dårlig hygiejne eller ved meget sukkerholdig diæt. Du kan læse mere om svamp på glans her. Det er vigtigt at du kommer af med svampen så hurtigt som muligt før den udvikler sig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *