VigRX Plus Anmeldelse – Bedste penis pille anno 2023?

Anmeldelse score:
 • Effektivitet
 • Erektion kvalitet
 • Support
 • Pris
4.3

Anmeldelse resume:

Der findes ikke ret mange ting der er mere nedværdiende, som mand, end når erektionen svigter. Det er desværre ret almindeligt og mange oplever det allerede i slutningen af 20’erne og det bliver kun værre med alderen.
Med VigRX Plus piller, opnår du langt større kontrol over in erektion, samt de bliver kraftigere og større end normals.
VigRX Plus fordele:

 • Længere erigeret penis
 • Bredere erigeret penis
 • Større kontrol over hvornår du kommer
 • Længere varende erektioner

vigrx plus piller
Jeg anbefaler VigRX Plus til dig der mangler lidt ekstra gang i sex livet
køb her

Sending
User Review
4.25 (12 votes)
Mange mænd har symptomer på sexuel dysfunktion i forskellig grad. Nogle har små problemer, som nemt kan ordnes, mens andre problemer kræver mere arbejde.

Der er rigtig mange produkter på markedet, som lover de kan løse disse problemer.

VigRX Plus er et af disse produkter

VigRX Plus er en videreudvikling af de populære VigRX piller, som utroligt mange mænd har haft glæde af. Langt de fleste der har brugt VigRX har haft en utrolig positiv oplevelse, kun ganske få har ikke fået gavn af pillerne.

VigRX Plus anmeldelse

I plus udgaven er succesraten endnu højere end forgængeren. Følgende er blot nogle af de ting du kan forvente af VigRX Plus:

 • Forøget blodtilførsel til penis
 • Forøget udholdenhed
 • Kraftigere og længere erektioner
 • Penis forlængelse
 • Stører sæd produktion

En af grundene til at VigRX Plus er blevet så populær, er at alle ingredienserne er naturlige. Det er derfor muligt at købe produktet uden en recept.

vigrx plus anmeldelse

For at opnå alle fordelene er det anbefalet at bruge pillerne i minimum 3 måneder. Men langt de fleste vil kunne mærke en forskel i løbet af ganske få uger. Alle er forskellige derfor kan det variere fra person til person.

VigRX Plus ingredienser

Alle ingredienserne i VigRX Plus er 100% naturlige og har været brugt til at kurere sexuel problemer i Fjernøsten i mange generationer.

Bl.a. indeholder pillerne:

 • Damiana – større sexuel udholdenhed, samt forbedret erektioner.
 • Tribulus – Forøger testosteronniveauet, dermed forøget sexlyst.
 • Epimedium blad ekstrakt – Forøger holdbarheden af dine erektioner.
 • Rød asiatisk ginseng – Reducere træthed og øver dit energiniveau.
 • Cuscuta frø ekstrakt – Forøger sædproduktionen og reducere for tidlig sædafgang.

Kombinationen af disse naturlige ingredienser udgør VigRX Plus pillen, hvilket gør den i stand til at forbedre dit sexliv på mange forskellige punkter.

Forstør din erektion med op til 30%

Ved at bruge VigRX Plus vil du få forøget sexlysten, det kan allerede mærkes efter få dages brug.

Du vil generelt få nemmere ved at få en erektion og holde den længere end normalt. Dine erektioner vil også være langt kraftigere, så ikke flere ”bløde erektioner”, som gør det svært at have sex.

Ved at tage VigRX Plus igennem længere tid (4 til 12 måneder), vil du kunne forstørre din penis permanent.

Langt de bedste resultater kommer ved at kombinere pillerne med en anden form for øvelse, det kunne f.eks. være ved brug af en penis pumpe (ideelt for en tykkere penis) eller en penis forlænger (ideelt for en længere penis).

vigrx plus med penis pumpe og penis extender

Det er selvfølgelig også muligt at gå all-in og bruge alle 3 dele, hvilket jeg har prøvet med stor succes.

Pillerne virker lidt som brændstof for din penis forstørrelse og kan virkelig øge effekten af de andre produkter.

Her er hvad du kan forvente af penis forstørrelse hvis du bruge en kombination af produkterne:

vigrx plus resultater

Alle mænd er forskellige og vi reagerer forskelligt på produkterne, men dette er et gennemsnit af, hvad andre har opnået.

Hvad siger andre mænd om VigRX Plus

”Jeg har altid haft svært ved at få en kraftig nok erektion til penetrering, det ændrede sig da jeg begyndte at tage VigRX Plus supplementerne. Der er virkelig kommet gang i sagerne, ikke bare til glæde for mig, men især min kæreste, som tydeligt har kunne mærke en forskel.” Carsten

”Jeg har kæmpet meget med mindreværdskomplekser gennem det meste af min ungdom, det var først da jeg blev 24 år at jeg besluttede at gøre noget ved det. Efter en del googleing fandt jeg frem til VigRX Plus pillerne, samt en kombination af en SizeGenetics penis forlænger og en Bathmate penis pumpe. Jeg er lidt af en alt eller intet type fyr, så jeg bestilte tingene hjem og gik i gang dagen jeg modtog varerne.

Jeg opsatte et mål om at nå 15 cm i penis længde inden 1 år, hvilket var ret optimistisk da mit udgangspunkt var 12 cm. Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke helt nåde det, da jeg kun opnåede 14,5 cm på 1 år, men efter yderligere 2 måneder, nåde jeg i mål og kan nu kalde mig over gennemsnittet!” Anonym

Informationerne er samlet via e-mail.

Konklusion

VigRX Plus er helt sikkert et af de bedste bud på en god penis pille. Produktet performer som det skal og har ikke en eneste bivirkning. Hvis produktet mod forventning ikke virker på dig, har du en 60 dages ”penge retur garanti” som du kan benytte dig af. Du skal blot sende produktet retur og skrive hvorfor du ikke ønsker det.

Spar penge ved køb af 12 måneders forbrug

VigRX Plus har i lang tid ikke været mulig at købe via en dansk hjemmeside, men det er muligt at købe dem ved shytobuy.dk, de tilbyder mængderabatter fra 10% op til 25%, som faktisk er billigere end producenten selv tilbyder.

Køb VigRX Plus via shytobuy.dk

Der er dog en mulighed, hvor det er langt billigere at købe fra producenten og det er ved 1 års forbrug, her kan du spare over 1200 kr. (Pris check og USD-kurs d. 29-01-2022)

Køb via vigrxplus.com

Du er velkommen til, at stille spørgsmål i en kommentar her under, eller via en e-mail til johnnielsen1979@gmail.com

6 kommentarer til “VigRX Plus Anmeldelse – Bedste penis pille anno 2023?”

 1. Hej
  Jeg er lidt i tvivl om jeg skal købe 6 eller 12 måneders forbrug. Det virker til at være en ret god rabat man kan få fra vigrxplus.com, men hvor bliver de sendt fra? Og er det sikkert nok?

  1. Hej David
   Jeg har selv købt mine piller fra vigrxplus.com, de bliver sendt fra Canada og tager knap en uges tid at komme frem (vel det samme som Posten tager om at sende et brev til din nabo….).
   Og ja, det er et ret god tilbud de køre med, som godt kan betale sig i længden.
   Mvh.
   John

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *