Phallosan Forte anmeldelse – Forstør din penis med 30%

Anmeldelse score:
 • Effektivitet
 • Komfort
 • Bygge kvalitet
 • Support
 • Pris
4.4

Anmeldelse resume:

Phallosan Forte er nr. 1 på listen over bedste penis forlængere, som jeg har opdateret i år 2022. Grunden er ret simpel, det er den bedste komfort løsning, som er på markedet lige pt.
Derudover er forlængeren yderst effektiv og du vil opnå en permanent større penis ved brug.
Phallosan fordele:

 • Op til 30% længere penis
 • Op til 20% bredere penis
 • Undgå erektions problemer
 • Undgå fortidlig udlæsning
 • Mest komfortable penis forlænger

phallosan forte anmeldelse
Jeg anbefaler Phallosan Forte, som den bedste penis forlænger!

Køb Phallosan Forte her

Sending
User Review
4.67 (9 votes)
Det at have en lille penis er virkeligt noget, der kan være hæmmende for ens selvværd.

Ikke blot i sengen med en kæreste/kone, men også i omklædningsrummet efter idræt, kan det give anledning til kommentarer og ”små” jokes.

Undersøgelser har vist at 24% af mænd har en penis på 12cm eller der under, så du er absolut ikke alene.

Der findes heldigvis løsninger, som ikke involvere at der bliver skåret i din penis og 20.000 kr.

Penis forlænger – Den naturlige løsning

En penis forlænger, er et apparat der strækker din penis længere over lang tid. Jo længere tid du bruger den, jo større resultater vil du opnå, det er derfor vigtigt at den er komfortabel at have på.

phallosan forte monterings mekanisme

Det er her Phallosan Forte kommer ind i billedet, fordi det er den absolut mest komfortable penis forlænger til dagsdato.

Hvordan virker en penis forlænger som Phallosan Forte

En penis forlænger virker ved at påføre et kontant træk i din penis, dette fremmer celledeling i dit penisvæv. Dette er ikke en proces der sker på kort tid, men noget der sker hen over måneder, hvor penisforlængeren benyttes.

Hvordan sættes den på?

Normalt sættes en penis forlænger fast på din penis ved at spænde en gummi strop eller rem, rundt om din penis og så justere styrken. Dette er dog ikke hensigtsmæssigt, da det gør ret ondt at have på i mere end et par timer.

Phallosan Forte påmonteres på en helt anden måde, hvor din penis bliver suget fast, med en slags kondom med undertryk i. Det lyder måske ikke helt vildt fedt, men tro mig, det er langt mere komfortabelt end de andre muligheder der findes.

Du kan bruge den på 2 måder

 1. phallosan strapDu kan montere en som en traditionel penis forlænger og have den ud fra kroppen. Dette er ikke anbefalet hvis du vil bevæge dig rundt, mens du bruger den.
 2. Eller du kan bruge den medfølgende strop, som går rundt om dit ben, dette er ideelt, hvis du har løse bukser på og vil bevæge dig frit rundt.

phallosan-forte-forlaenger

Hvad siger andre brugere om Phallosan Forte

Teksterne er oversat fra tysk og engelsk og alle personlige information er fjernet.

”Jeg har længe kæmpet med lavt selvværd pga. min lille penis, den er ikke ret meget under gennemsnittet, men en ex kæreste nævnte det og siden den gang har det virkelig gået mig på. Jeg startede med at bruge en Phallosan Forte penis forstørre for 8 måneder siden og er vildt godt tilfreds med resultaterne. Jeg er gået fra en penis længde på 13 cm til 15,5 cm, det er ikke verdens største penis, men jeg er godt tilfreds! ”

”Jeg har tidligere brugt en normal penis forlænger, men gav op efter mange forsøg på, at gøre det komfortabelt nok til, at jeg kunne bruge den. Det problem har jeg ikke med Phallosan Forte, deres på sætnings mekanisme er virkelig god i forhold til alle andre produkter i den kategori. Jeg er på min 4 uge nu her og kan allerede se store forandringer. Indtil videre er dette en helt klar anbefalelse fra min side.”

Kliniske studier

Der er blevet fortaget den del kliniske studier af penis forlængere gennem tiden og et specifikt af Phallosan Forte (PHALLOSAN-clinical-study-en på engelsk), her var resultaterne meget positive.

 • Gennemsnits resultat – De mænd der var med i forsøget forlængede i gennemsnit deres penis med 3,6 cm. Dette blev opnået ved at bruge en Phallosan forlænger i 6 timer 5 gange i ugen.
 • Det højeste resultat – Den der opnåede de bedste resultater forøgede længden på hans penis med 4,9 cm. Dette blev opnået ved at bruge en Phallosan forlænger i 9 timer 6 gange i ugen.

Udover den forøget penis længde hos forsøgspersonerne, oplevede alle også en forøgelse i tykkelsen af deres penis på omkring 10%.

Phallosan Forte resultater

Alle mænd er forskellige, nogle oplever større resultater end andre.

phallosan forte resultater

Alle resultaterne er taget ud fra et gennemsnit af brugere, der har brugt produktet i mindst 6 måneder.

Hvor kan jeg købe Phallosan Forte?

Du kan købe produktet på deres officielle hjemmeside, som sender det til dig i en diskret pakke. Leveringstiden til Danmark er 4 dage og produktet bliver sendt fra Tyskland.

Du har 14 dages fuldreturret lige som i Danmark.

Prisen er 277 euro inklusiv forsendelse, det er ca. 2000kr. i dag (Marts 2019), det kan virke som ret meget, men det er intet i forhold til, hvad andre løsninger koster.

Køb Phallosan Forte her

Ofte stillede spørgsmål

Jeg får en del spørgsmål om produktet, de vil kunne læses her under:

Spørgsmål: Kan jeg sove med penisforlængeren på?

Svar: Ja, det er muligt, hvis du burger bæltet til at udføre strækket med.

Spørgsmål: Skal bæltet kun bruges på den ene side?

Svar:  Nej, du skal skifte side hver anden dag, det står også i instruktionsbogen, som følger med.

Spørgsmål: Hvordan forgår en retur sag?

Svar: Du skal sende en e-mail service@phallosan.com med information om at du ønsker at returnere produktet. Herefter sender du produktet i en pakke til adressen:

Liechtensteinische Post AG
Z.Hd. Herrn Hartmann
Alte Zollstrasse 11
FL-9494 Schaan
Liechtenstein

Du vil modtage dine penge, når de modtager in pakke.

Spørgsmål: Kan jeg udfører hårdt fysisk arbejde med den på?

Svar: Det er ikke anbefalet at bruge den ved f.eks. løb eller arbejde der involvere bug. Giv det et forsøg og se om det virker for dig.

Du er velkommen til at stille spørgsmål i en kommentar her under:

7 kommentarer til “Phallosan Forte anmeldelse – Forstør din penis med 30%”

 1. Havde egentligt opgivet at bruge en penis forlænger, da jeg simpelthen ikke kunne holde ud at have dem på, men det ændrede sig godt nok da jeg prøvede en Phallosan Forte forlænger.
  Det er ingen sag at have den på, med med bæltet kan jeg endda gå rundt og ordne ting uden de store problemer.
  Jeg kan helt sikkert også anbefale den!

 2. Hej
  Jeg er i gang med min 4 måned med min Phallosan Forte og har lige krydset 14 cm i penis længde, jeg startede ud med 12,5 cm så det er jeg ganske godt tilfreds med. Jeg håber lidt at kunne nå mit mål på 15 cm. i løbet af de næste 2 måneder, men nu må vi se, er allerede godt tilfreds med resultatet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *