Penisforøgelse med SizeGain Plus

Større penis med SizeGain Plus – Penisforlængelse uden operation

Du har med garanti hørt det meget populære udtryk; “Det er ikke størrelsen, det er gørelsen”. Og selvom det da lyder dejligt, at størrelsen af ens penis ikke har den store betydning for hverken dit sexliv, parforhold eller chance for at tilfredsstille kvinder, er det så reelt tilfældet?

Ikke hvis man dykker ned i de mange undersøgelser, som både større virksomheder og universiteter igennem årene har udgivet omkring, hvor vigtig størrelsen på din penis egentlig er.

Der er dog heldigvis hjælp at hente, hvis du skammer dig over størrelsen på din penis, og du kan med SizeGain Plus gøre din penis større uden operationer.

Hvor stor er den perfekte penis?

Men hvor stor er den perfekte penis egentlig? Jo, det har forskere fra University of California Los Angeles (UCLA) og University of New Mexico fundet frem til i en undersøgelse, hvor en gruppe kvinder skulle vurdere 100 forskellige erigerede penisser og herefter fortælle hvilken størrelse, de foretrak.

Kvinderne skulle også fortælle hvilken størrelse penis, de foretrak til henholdsvis parforholdet og et one-night-stand. Og her fandt man frem til, at der ikke var den store forskel på kvinders foretrukne størrelse.

Den perfekte penisstørrelse i et langvarigt forhold var 15,24 centimeter i længden og 10,16 centimeter i omkreds. Kvinderne foretrak dog en lidt større kalorius under et engangsknald, og her var den foretrukne størrelse 16,25 centimeter med en omkreds på 12,7 centimeter. Begge altså i fuldt erigeret tilstand.

En undersøgelse viste, at den perfekte penis er 15,24 centimeter i længden og 10,16 centimeter i omkreds

Hvor stor er en gennemsnitlig penis i Danmark?

I Danmark viser undersøgelser ligeledes, at helt op mod 21% af danske mænd er utilfredse med størrelsen af deres penis. Det drejer sig om både størrelse og form, selvom den gennemsnitlige længde for danske mænd er 15,29 centimeter i erigeret tilstand.

Det er selvfølgelig kun gennemsnittet, og derfor er der også mange mænd, der falder under den penisstørrelse, som kvinder generelt foretrækker.

Men hvad kan man som mand gøre, hvis man gerne vil have en større penis i erigeret tilstand? Det er der heldigvis en meget simpel løsning på, og du behøver hverken at betale i dyre domme eller få en penisoperation for at blive større forneden.

Et kosttilskud kan i mange tilfælde være svaret på dine penisproblemer, og et af de mest populære tilskud til penisforlængelse kan du købe hos webshoppen ShytoBuy – nemlig SizeGain Plus.

SizeGain Plus er et innovativt kosttilskud lavet af 500 Cosmetics, der på baggrund af flere årtiers forskning har fundet frem til en unik formel af naturlige ingredienser, der effektivt bidrager til naturlig penisforstørrelse af både diameter og længde.

Tilskuddet har i flere år hjulpet tusindvis af danske mænd med at få en større penis i erigeret tilstand, og det er et af de få produkter, som med stor succes har været på markedet i flere år, og som flere kunder vender tilbage for at købe.

Sådan kan penispiller gøre din penis større

Men hvordan kan penispiller med naturlige ingredienser gøre din penis større i erigeret tilstand? Det er der faktisk en logisk forklaring på, og hemmeligheden bag SizeGain Plus’ store succes skal findes i tilskuddets aktive ingredienser, og hvilken effekt de har på din krop. Eller i dette tilfælde din penis.

Tilskuddet indeholder nemlig ginseng, der bidrager til at vedligeholde et normalt niveau af det mandlige kønshormon testosteron, mens gingko biloba har en effekt på kroppens blodcirkulation, hvilket er vigtigt, når du gerne vil have en større penis i erigeret tilstand.

En god blodcirkulation er nemlig den vigtigste forudsætning for at forstørre sin penis helt naturligt, og derfor indeholder SizeGain Plus også arginin, der er en essentiel aminosyre, der omdannes til nitrogenoxid i kroppen.

Undersøgelser har påvist, at arginin kan bidrage positivt til din blodcirkulation, og sammen med kosttilskuddets andre ingredienser kan det have en positiv effekt på din sexlyst, penisstørrelse (både i længde og i omkreds) i erigeret tilstand og evnen til at præstere i sengen.

Få hjælp til en større penis med et naturligt kosttilskud, der bidrager til at booste din testosteron-produktion og sexlyst.

Skam dig ikke over din penis

Selvom mange danske mænd er utilfredse med deres penis, er der ingen grund til at skamme sig over størrelsen på den tryllestav, som du har mellem benene. For der er nemlig meget, som du selv kan gøre ved problemet, og du behøver ikke en 16 centimeter stor penis for at tilfredsstille en kvinde – du kan også tage din tunge eller fingre i brug.

Men hvis du gerne vil have naturlig hjælp til at få en større penis, hvilket trods alt er et helt naturligt og i mange tilfælde forståeligt ønske, især når man sammenligner sin egen penis med de andre i omklædningsrummet, så kan du bruge SizeGain Plus til at få en større penis helt naturligt uden operationer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *