Bedste Penispumpe 2023 – Den ultimative guide

Erektionsproblemer og mindreværdskomplekser er noget mange mænd kan nikke genkendende til.

De fleste har set misundelig på sidemanden i badet efter idræt og ønsket at de var født med en større penis.

Der findes heldigvis mange forskellige produkter og metoder til forstørrelse af det mandlige kønsorgan, penispumpen er et af de mest populære produkter.

Grunden til det er, at de er nemme at bruge og så kan de købes for et relativs beskedent beløb, sammenlignet med andre løsninger.

hvilken penispumpe skal jeg vælge?

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Der er flere forskellige ting, som du skal være opmærksom på når du er på udkig efter en penispumpe.

 • Vand eller luft – Penispumper er delt op i om de er vand eller luft baseret. De vandbaseret er som hovedregel mere effektive end de luftbaseret, men de er til gengæld mere besværlige at bruge.
 • Bygge kvalitet – Der er virkelig stor forskel på kvaliteten af pumperne. I langt de fleste tilfælde hænger pris og kvalitet sammen.
 • Support/garanti – Det er vigtig af der ydes god support og der er en eller anden form for garanti.
 • Pris – Som sagt så er der stor forskel på priserne, men ofte kan det ikke betale sig, da de billige modeller ikke holder ret godt.

Det er ud fra de 4 punkter at jeg har lavet denne liste over de bedste penispumper:

1 Bathmate

Bathmate penispumperne har en lang historie bag sig og er den oprindelige vandbaseret pumpe, som de fleste andre er bygget ud fra. De har sidste år (2018) opdateret deres produkt linje med langt flere modeller, som alle går efter en helt specifik målgruppe.

Pumperne fra Bathmate er alle i god kvalitet og er yderst effektive. De har 3 forskellige produkt linjer, som du kan vælge mellem:

 • Bathmate Hydro som er standardmodellen, det er deres billigste men også svageste pumpe, som jeg personligt ville holde mig fra.
 • Bathmate HydroMax er deres mainstream model (35% kraftigere end Hydro modellen), som jeg vil anbefale til alle der går med en drøm om en større penis samt kraftigere erektioner.
 • Bathmate HydroXtreme er deres highend penispumpe, som er virkelig kraftig og har en ekstra håndpumpe, som gør det let at få et meget præcist vakuum i din pumpe, hvilket erfarende brugere ofte efterspørger.

Fordele ved Bathmate:

 • Opnå op til 25% tykkere penis
 • Forlæng din penis med op til 20%
 • Kraftigere erektioner

bathmate

Du kan læse min fulde anmeldelse af Bathmate her.

Jeg anbefaler Bathmate HydroXtreme til den erfarende bruger eller dem der vil have det bedste af det bedste.

Køb Bathmate her


2 Handsome-Up

Opdatering: Handsome-Up er udgået af produktion og kan ikke længere købes i Danmark, en tilsvarende pumpe kan købes hos Shytobuy.dk den hedder Viaman Extendor.

Handsome-Up er det eneste produkt på denne liste, som er luftbaseret. Jeg har ikke valgt denne pumpe pga. dens kraft eller kvalitet, men pga. dens pris og lethed at bruge.

Problemet med de vandbaserede penispumper er at de skal bruges i et badekar, under bruseren eller ved en håndvask. Dette er ikke tilfældet ved Handsome-Up pumpen, da den ikke kræver vand.

Pumpen er til gengæld ikke ret kraftig og så er selve kammeret, hvor din penis skal være, ret lille og selv mænd med en penis på under 15 cm. vil hurtigt løbe tør for plads.

Fordele ved Handsome-Up

 • Forøg din penis tykkelse med op til 10%
 • Forøg din penis længde med op til 10%
 • Opnå en kraftig erektion i løbet af få min.
 • Ekstrem nem at bruge
 • Billig

handsome-up

Du kan læse min fulde anmeldelse af Handsome-Up her.

Denne pumpe er ideel til nybegynderen, der ikke vil smide 1000-2000kr. på en moster af en penispumpe, men vil give det et forsøg først.

Køb Handsome-Up her


1 Penomet

Penomet penispumpen er virkelig effektiv og så har den en helt unik egenskab der gør at du kan skifte den del der afgøre hvor kraftig pumpen er.

Det kan virke som en lille ting, men du kan starte med den laveste effekt og så arbejde dig op når efterhånden som du bruger den. Med andre pumper, skal du skifte til en kraftigere model, når du når dens maksimale effekt.

Fordele ved Penomet:

 • Få op til 27% mere penis tykkelse
 • Få op til 20% længere penis
 • Opnå en kraftig erektion efter kun 2-3 minutters brug
 • Skift gaiter, når du mangler mere kraft

penomet penis pumpe

Opdatering 2022 – Penomet bliver desværre ikke solgt mere, men jeg vil anbefale Bathmate istedet for.
Køb Penomet her


Du kan læse mere om penispumper herunder, hvis du i tvivl om hvilken model du skal vælge.

Hvad er en penispumpe?

Penispumper er et af de få produkter, som kan hjælpe dig på flere forskellige måder, både på størrelsen og hvis du har problemer med at holde penis erigeret.

Penispumper går under flere forskellige navne, bl.a. vakum pumper. Selve penispumpen består af et plasticrør til at have over penis, og en masse slager og en hånd pumpe eller en batteri drevet pumpe. De fleste pumper er håndholdte, men nogle af de nye, med batteri, kan man bare sætte på og derefter bruge en fjernbetjening til at regulere trykket.

Brugen af penispumper er blevet en af de mest udbredte former for penis forstørrelse i nyere tid. De fleste vil helst undgå kirurgi indgreb, hvis deres penis ikke er tilfredsstillende i størrelse eller har problemer med at få en erektion.

vand eller luft penispumpe

Der er 4 forskellige pumper på markedet i dag

 • The Squeeze Ball er den mest almindelige penispumpe i verden. Måden man skaber undertryk i røret til penis ved, er at man trykker på en gummibold med en slange i, som så trækker luften ud. Den ligner meget den bold, som læger bruger når de skal tage blod prøver eller blod tryk. Jo mere du trykker på bolden jo mere luft trækker du ud og jo større undertryk bliver der i penis røret. Der er en ventil i toppen af røret, der bruges når trykket skal tilbage til normal.
 • Håndgrebs penispumpen er identisk med pumpen oven over, den eneste forskel er måden man pumper den på. Med håndgrebs pumpen, pumper du luften ud lige som med en cykelpumpe.
 • Den elektriske penispumpe er den mest avancerede penispumpe. Den består også af et penisrør med en slange i, men denne gang, til en elektrisk pumpe. Pumpen kan enten styres via nogle knapper på selve pumpen eller med en fjernbetjening. Denne løsning er også den dyreste. Hvis du vælger denne løsning bør du købe en pumpe af god kvalitet, da den elektriske pumpe kan gå i stykker på de dårlige modeller.
 • Vand penispumpen er en meget simpel, men effektiv pumpe, som består af et penisrør og en pumpe mekanisme i bunden af enheden. Den skal bruges under bruseren eller i badekaret, den fungere ved at den fyldes op med vand og monteres på penis, hvorefter man hiver hele penisrøret ud af, hvilket skaber undertryk. Denne slags pumpe er ret ny, men har vist sig at være ret effektiv.

Sådan bruger du din penispumpe:

Det er vigtigt at du har godt styr på, hvordan du skal bruge din pumpe, så du undgår skader og bruger den på en effektiv måde, så det opnår større resultater.

penispumpe brugs guide

Sådan bruger du en vandbaseret penispumpe:

 1. Luk ventilen i toppen af pumpen.
 2. Varm vandet i din bruser/vandhane til lidt over kropstemperatur og fyld pumpen op. Hvis du bruger den i et badekar, så bruger du bare vandet fra karret.
 3. Hold pumpen med den ene hånd og bring den under din penis (nemmest hvis den er i slap tilstand).
 4. Tag dine testikler lidt tilbage med den anden hånd og flyt langsomt pumpen op om din penis.
 5. Når bunden af pumpen rammer din krop mellem din penis og dine testikler, så bringes den langsomt op i vertikal position. (Det er umuligt at undgå at der kommer lidt vand ud, men prøv at hold det på et minimum.)
 6. Hold pumpen stramt ind mod din krop med den ene hånd og åben for ventilen med den anden.
 7. Pump stille og roligt vand ud af pumpen indtil du har opnået et kraftigt undertryk. (Det kan være svært at få nok undertryk til at pumpen kan holde sig selv, så bliv ved med at holde den med den ene hånd)
 8. Pump aldrig så hårdt at det bliver ubehageligt at have den på. Hvis det skulle ske, så kan du lukke lidt luft ind med topventilen indtil det igen bliver behageligt at bruge den.
 9. Hold undertrykket i 5 minutter.
 10. Genfyld pumpen med frisk varmt vand, dette kan gøres 3 til 4 gange, hvorefter du er færdig.
 11. Husk at vaske din pumpe godt med sæbe og skyld den efter med koldt vand.

Sådan bruger du en luftbaseret penispumpe:

 1. Hold pumpen med den ene hånd og bring den op under din penis. (Det er nemmest hvis din penis er i slap tilstand)
 2. Træk forsigtigt dine testikler tilbage med den anden hånd.
 3. Flyt pumpen op omkring din penis, indtil bunden af pumpen rammer mellem dine testikler og din penis.
 4. flyt pumpen op i vertikal og pres den mod din krop.
 5. Brug nu pumpen (Manuel/elektrisk) til at pumpe luft ud af pumpen. Husk det må aldrig gøre ondt, luk luft ind hvis du har overpumpet.
 6. Hold undertrykket i pumpen i 5 minutter. Din penis kan godt blive lidt kold ved brug af en luft pumpe, det er derfor vigtigt at du får masseret lidt varme i din penis mellem hver gang.
 7. Gentag processen 3-4 gange.

Optimer dine resultater med et træningsprogram

Følg et penispumpe træningsprogram for maksimale resultater

Jeg vil anbefale dig, at følge en eller anden form for træningsprogram eller rutine, for at opnå de bedst mulige resultater og for at holde motivationen oppe.

Penis forlængelse med en penispumpe er ikke noget der sker på en uge, så det er vigtigt at holde motivationen oppe.

7 ugers penispumpe traeningsplan

7 Ugers penispumpe træningsprogram fra begynder til øvet med fokus på penis forstørrelse

Dette program, som jeg har udarbejdet, tager dig fra begynder til øvet penispumpe bruger på 7 uger.

 • Uge 1: Brug pumpen 3 gange i den første uge i 2 x 5 minutter per gang. Det er vigtigt, at starte blødt op og lære sin krop at kende på en helt ny måde.
 • Uge 2: Tilføj endnu en trænings dag, så du kommer op på 4 gange og tilføj 2 minutter per træning, så du tager 2 x 6 minutter.
 • Uge 3: I den tredje uge forøger du ikke antallet af træninger, men forlænger hver træning med 3 minutter, så du tager 3 x 5 minutter.
 • Uge 4: Tilføj endnu en træning, så du nu er oppe på 5 gange på en uge. Fortsæt med 3 x 5 minutter per gang.
 • Uge 5: I denne uge forsøges træningslængden til 18 minutter total. Dette kan gøres ved 2 x 9 minutter eller 3 x 6 minutter.
 • Uge 6: Tilføj endnu en trænings dag, men forøg ikke længden af din træning.
 • Uge 7 og frem: Forlæng din træning med 2 minutter, så du samlet set kommer op på 20 minutter. Denne træning kan fordeles på 2 x 10 minutter, 3 x 7 minutter eller 4 gange 5 minutter. Det kan også være en god ide at varierer sine træningsintervaller fra dag til dag. Disse træninger laves 6 dage i ugen.

Bonus tips:

 • Varm op før hver træning – Ligesom al anden fysisk træning, så er opvarmning vigtig for at opnå gode resultater. Tag et varmt bad inden, eller væd et håndklæde i varm vand og vikle det rundt om din penis i ca. 5 min.
 • Barbering hjælper – Det kan være svært at få et godt vakuum (undertryk) i pumpen, hvis der ikke er god forbindelse mellem pumpen og din hud. Kraftig behåring kan være et problem og det anbefales, at barbere sig rundt om penis.
 • Sæt mål – At sætte mål kan være en virkelig god motivations faktor. Husk at få målt dig selv inden du starter, når de første resultater begynder at vise sig, så stiger din motivation!
 • Husk altid en hviledag i ugen – Det er vigtigt, at give din krop ro og fred til, at restituere mindst en gang i ugen.

Hvad får jeg ud af at bruge en Penispumpe?

Ved at bruge en penispumpe kan du opnå en forlængelse af penis på op til 5 cm i længde om op til 2 cm i omkreds. Ud over den forøget størrelse hjælper de med at forstærke blod tilførslen til penis, hvilket gør at du nemmere kan få en rejsning og holde den i længere tid.

Fordele ved Penispumper:

 • Der er ingen bivirkninger ved brugen af dem
 • Naturlig permanent penis forstørrelse.
 • Billig løsning på erektions problemer.
 • Nemme og smertefrie at bruge.
 • Kan blive brugt sammen med andre penis produkter f.eks. en penis forlænger eller med penis piller.

Har du spørgsmål til artiklen er du velkommen til at skrive herunder, jeg forsøger at svare på spørgsmål inden for 2 dage. Jeg kan i øvrigt anbefale denne artikel om penispumper på Aiclegal der går meget i dybden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *