Bedste Penis Pumpe 2019

Erektionsproblemer og mindreværdskomplekser er noget mange mænd kan nikke genkendende til.

De fleste har set misundelig på sidemanden i badet efter idræt og ønsket at de var født med en større penis.

Der findes heldigvis mange forskellige produkter og metoder til forstørrelse af det mandlige kønsorgan, penispumpen er et af de mest populære produkter.

Grunden til det er, at de er nemme at bruge og så kan de købes for et relativs beskedent beløb, sammenlignet med andre løsninger.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Der er flere forskellige ting, som du skal være opmærksom på når du er på udkig efter en penis pumpe.

 • Vand eller luft – Penis pumper er delt op i om de er vand eller luft baseret. De vandbaseret er som hovedregel mere effektive end de luftbaseret, men de er til gengæld mere besværlige at bruge.
 • Bygge kvalitet – Der er virkelig stor forskel på kvaliteten af pumperne. I langt de fleste tilfælde hænger pris og kvalitet sammen.
 • Support/garanti – Det er vigtig af der ydes god support og der er en eller anden form for garanti.
 • Pris – Som sagt så er der stor forskel på priserne, men ofte kan det ikke betale sig, da de billige modeller ikke holder ret godt.

Det er ud fra de 4 punkter at jeg har lavet denne liste over de bedste penis pumper:

1 Penomet

Penomet penis pumpen er virkelig effektiv og så har den en helt unik egenskab der gør at du kan skifte den del der afgøre hvor kraftig pumpen er.

Det kan virke som en lille ting, men du kan starte med den laveste effekt og så arbejde dig op når efterhånden som du bruger den. Med andre pumper, skal du skifte til en kraftigere model, når du når dens maksimale effekt.

Fordele ved Penomet:

 • Få op til 27% mere penis tykkelse
 • Få op til 20% længere penis
 • Opnå en kraftig erektion efter kun 2-3 minutters brug
 • Skift gaiter, når du mangler mere kraft

penomet penis pumpe

Du kan læse min fulde anmeldelse af Penomet penispumpen her.

Jeg anbefaler Penomet til alle de er på udkig efter en effektiv penis pumpe.
Køb Penomet her


2 Bathmate

Bathmate penispumperne har en lang historie bag sig og er den oprindelige vandbaseret pumpe, som de fleste andre er bygget ud fra. De har sidste år (2018) opdateret deres produkt linje med langt flere modeller, som alle går efter en helt specifik målgruppe.

Pumperne fra Bathmate er alle i god kvalitet og er yderst effektive. De har 3 forskellige produkt linjer, som du kan vælge mellem:

 • Bathmate Hydro som er standardmodellen, det er deres billigste men også svageste pumpe, som jeg personligt ville holde mig fra.
 • Bathmate HydroMax er deres mainstream model (35% kraftigere end Hydro modellen), som jeg vil anbefale til alle der går med en drøm om en større penis samt kraftigere erektioner.
 • Bathmate HydroXtreme er deres highend penis pumpe, som er virkelig kraftig og har en ekstra håndpumpe, som gør det let at få et meget præcist vakuum i din pumpe, hvilket erfarende brugere ofte efterspørger.

Fordele ved Bathmate:

 • Opnå op til 25% tykkere penis
 • Forlæng din penis med op til 20%
 • Kraftigere erektioner

bathmate

Du kan læse min fulde anmeldelse af Bathmate her.

Jeg anbefaler Bathmate HydroXtreme til den erfarende bruger eller dem der vil have det bedste af det bedste.

Køb Bathmate her


3 Handsome-Up

Handsome-Up er det eneste produkt på denne liste, som er luftbaseret. Jeg har ikke valgt denne pumpe pga. dens kraft eller kvalitet, men pga. dens pris og lethed at bruge.

Problemet med de vandbaseret penis pumper er at de skal bruges i et badekar, under bruseren eller ved en håndvask. Dette er ikke tilfældet ved Handsome-Up pumpen, da den ikke kræver vand.

Pumpen er til gengæld ikke ret kraftig og så er selve kammeret, hvor din penis skal være, ret lille og selv mænd med en penis på under 15 cm. vil hurtigt løbe tør for plads.

Fordele ved Handsome-Up

 • Forøg din penis tykkelse med op til 10%
 • Forøg din penis længde med op til 10%
 • Opnå en kraftig erektion i løbet af få min.
 • Ekstrem nem at bruge
 • Billig

handsome-up

Du kan læse min fulde anmeldelse af Handsome-Up her.

Denne pumpe er ideel til nybegynderen, der ikke vil smide 1000-2000kr. på en moster af en penis pumpe, men vil give det et forsøg først.

Køb Handsome-Up her


Du kan læse mere om penis pumper herunder, hvis du i tvivl om hvilken model du skal vælge.

Hvad er en penis pumpe?

Penis pumper er et af de få produkter, som kan hjælpe dig på flere forskellige måder, både på størrelsen og hvis du har problemer med at holde penis erigeret.

Penis pumper går under flere forskellige navne, bl.a. vakum pumper. Selve penis pumpen består af et plasticrør til at have over penis, og en masse slager og en hånd pumpe eller en batteri drevet pumpe. De fleste pumper er håndholdte, men nogle af de nye, med batteri, kan man bare sætte på og derefter bruge en fjernbetjening til at regulere trykket.

Brugen af penis pumper er blevet en af de mest udbredte former for penis forstørrelse i nyere tid. De fleste vil helst undgå kirurgi indgreb, hvis deres penis ikke er tilfredsstillende i størrelse eller har problemer med at få en erektion.

Der er 4 forskellige pumper på markedet i dag

 • The Squeeze Ball er den mest almindelige penis pumpe i verden. Måden man skaber undertryk i røret til penis ved, er at man trykker på en gummibold med en slange i, som så trækker luften ud. Den ligner meget den bold, som læger bruger når de skal tage blod prøver eller blod tryk. Jo mere du trykker på bolden jo mere luft trækker du ud og jo større undertryk bliver der i penis røret. Der er en ventil i toppen af røret, der bruges når trykket skal tilbage til normal.
 • Håndgrebs penis pumpen er identisk med pumpen oven over, den eneste forskel er måden man pumper den på. Med håndgrebs pumpen, pumper du luften ud lige som med en cykelpumpe.
 • Den elektriske penis pumpe er den mest avancerede penis pumpe. Den består også af et penisrør med en slange i, men denne gang, til en elektrisk pumpe. Pumpen kan enten styres via nogle knapper på selve pumpen eller med en fjernbetjening. Denne løsning er også den dyreste. Hvis du vælger denne løsning bør du købe en pumpe af god kvalitet, da den elektriske pumpe kan gå i stykker på de dårlige modeller.
 • Vand penis pumpen er en meget simpel, men effektiv pumpe, som består af et penisrør og en pumpe mekanisme i bunden af enheden. Den skal bruges under bruseren eller i badekaret, den fungere ved at den fyldes op med vand og monteres på penis, hvorefter man hiver hele penisrøret ud af, hvilket skaber undertryk. Denne slags pumpe er ret ny, men har vist sig at være ret effektiv.

Hvad får jeg ud af at bruge en Penis pumpe?

Ved at bruge en penis pumpe kan du opnå en forlængelse af penis på op til 5 cm i længde om op til 2 cm i omkreds. Ud over den forøget størrelse hjælper de med at forstærke blod tilførslen til penis, hvilket gør at du nemmere kan få en rejsning og holde den i længere tid.

Fordele ved Penis pumper:

 • Der er ingen bivirkninger ved brugen af dem
 • Naturlig permanent penis fotstørrelse.
 • Billig løsning på erektions problemer.
 • Nemme og smertefrie at bruge.
 • Kan blive brugt sammen med andre penis produkter f.eks. en penis forlænger eller med penis piller.

Jeg anbefaler Penomet, da den kan opgraderes og er virkelig effektiv.

Køb Penomet her

Har du spørgsmål til artiklen er du velkommen til at skrive herunder, jeg forsøger at svare på spørgsmål inden for 2 dage.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *