penis anatomi

Penis anatomi

Når du prøver at ændre på kroppen er det vigtigt, at vide hvad du har med at gøre.

For at forstå hvilken penis forlængelses metode der er bedst for dig, er det vigtigt at vide hvordan penis virker, hvordan penis er opbygget og hvordan de forskellige forlængelses metoder virker.

Som du kan se på billedet nedenunder, indeholder penis 2 kamre, som hedder Corpora cavernosa. Disse kamre bliver fyldt med blod når penis bliver ophiset.

hvordan virker penis piller

Når de 2 kamre bliver fyldt med blod, bliver de udvidet og begynder at presse på indersiden af penis, det virker som en ventil der gør at bloden kan kommet ind men ikke ud. Når trykket i corpora cavernosa er højt nok rejser penis sig op og skaber en erektion.

Kapaciteten af corpora cavernosa er den vigtige faktor for hvor stor penis bliver under en erektion. Penis kan kun blive lige så stor, som kamrene kan udvides, da erektion er afhængig af størrelsen af disse når de er fyld op.

De fleste penis forlængelses metoder, bortset fra kirugi, sigter efter at forøge kapaciteten af Corpora cavernosa, for at tilføre en større mængde blod under en erektion.

Hvad kan du gøre for at få en større penis?

Der findes mange forskellige muligheder når det kommer til penis forstørrelse, jeg har lavet en liste med forskellige penis forlængelses metoder og produkter.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *