Bedste penis forlænger 2023

En penis forlænger er en af de bedste måder at permanent forlænge penis på.

Det er ikke noget der sker i løbet af få dage, men ved systematisk brug af enhederne vil du langsomt, men sikkert, forlænge din penis med op 5 cm i løbet af ½-1 år.

Sådan bedømmes de

Der er flere ting du skal være opmærksom på, når du er på udkig efter en penis forlænger, jeg bedømmer alle produkterne ud af listen her under, de er sorteret fra vigtigst til mindst vigtig:

 • Komfort – Det kan virke, som en underlig ting at have som vigtigt, men det er pga. den direkte sammenhæng mellem tid ud bruger forlængeren og de resultater du opnår. Kort sagt, så gælder det om at have den på så mange time som muligt, hvilket kræver god komfort.
 • Effektivitet – Jo mere effektiv en penis forlænger er, jo større resultater opnår du. Heldigvis er der en stor sammenhæng mellem de produkter der er komfortable og effektive.
 • Kvalitet – Det er vigtigt at have et godt kvalitets product, da det skal kunne holde i lang tid.
 • Størrelse – Stort set alle produkterne arbejder inden for sammen størrelses område.
 • Pris – Stort set alle produkterne ligger inden for 1000-2000 kr. hvilket er langt billigere end f.eks. en penis forstørrelses operation, for slet ikke at snakke om risikoen ved det.

Ud fra denne liste er alle produkterne blevet bedømt, her er de bedste penis forlængere:

1 Phallosan Forte

Phallosan Forte forlængeren får prisen for den absolut mest komfortable penis forlænger af dem alle. Der er ingen tvivl om at deres unikke løsninger har sendt de andre produkter til tællen, når det kommer til komfort.

Phallosan Forte er produceret i Tyskland og købes via deres hjemmeside i Tyskland, du har ligesom i Danmark 14 dages fuldreturret, hvis du skulle fortryde.

phallosan forte anmeldelse

Produktet er i den dyre ende af skalaen, men det bliver fuldstændig overskygget af det gode komfortsystem og effektiviteten.

Med en Phallosan Forte penis forlænger vil du kunne opnå

 • Forøg din penis længde med op til 24% på 6 måneder
 • Udvide din penis tykkelse med 20% på 6 måneder
 • Give dig kraftigere og længerevarende erektioner

Du kan læse min fulde anmeldelse af Phallosan Forte her.

Kort sagt så anbefaler jeg dette produkt til alle mænd, der gerne vil forstørre deres penis på en nem og komfortabel måde.

Køb Phallosan Forte her


2 SizeGenetics

SizeGenetics er et andet produkt, som prøver at gøre det så komfortabelt som muligt. Det er ikke i helt samme grad som Phallosan Forte, men det virker nogenlunde.

Produktet er yderst effektivt og du vil kunne opnå de samme resultater som med Phallosan Forte, dog lidt mere ukomfortabelt.

Bedste garanti

Der er to punkter, hvor SizeGenetics ligger helt i top. Deres bygge kvalitet er helt i top, det er faktisk den penis forlænger jeg startede ud med for over 8 år siden og jeg har den faktisk endnu. Det virker bare som det skal og skulle du være uheldig, så kan du købe reservedele på deres hjemmeside.

Det andet punkt er deres garanti til brugerne, hvis du følger deres program på deres hjemmeside og dokumentere det, men ikke opnår synlige resultater, så får du alle dine penge igen.

sizegenetics penis forlænger

Med en SizeGenetics penis forlænger kan du opnå

 • Forøg din penis længde med op til 22% på 6 måneder
 • Udvide din penis tykkelse med 18% på 6 måneder
 • Give dig kraftigere og længerevarende erektioner

Du kan læse min fulde anmeldelse af SizeGenetics her.

Køb SizeGenetics her


3 Male Edge Pro

Male Edge er en vider udvikling af den oprindelige penis forlænger Jes Extender, som blev udviklet i slut 90’erne.

Male Edge kan købes i 3 forskellige version som hedder:

 • Basic
 • Extra
 • Pro

Der er ikke den store forskel i pris, men du for en del ekstra komfort produkter når du køber Pro versionen, hvilket jeg til enhver tid vil anbefale.

Forlængeren er lavet af et hårdt plastmateriale, som er meget lettere end de andre metalforlængere.  Dette er en stor fordel når det kommer til komfort, men en ulempe når det kommer til holdbarhed.

Du kan dog købe reservedele på deres hjemmeside, hvis noget skulle gå i stykker.

male edge penis forlænger anmeldelse

Med en Male Edge Pro penis forlænger vil du kunne opnå

 • Forøg din penis længde med op til 20% på 6 måneder
 • Udvide din penis tykkelse med 15% på 6 måneder
 • Give dig kraftigere og længerevarende erektioner

Du kan læse min fulde anmeldelse af Male Edge her.

Køb Male Edge her


Ved du ikke nok om penis forlængere så læs mere her under:

Hvordan virker en penis forlænger?

De fleste penisforlængere virker på samme måde, men kan variere meget i effektivitet. Penisforlængeren er en slags enhed der sættes på penis som vist her under.

Ved at justere på forlængeren kan man gradvist forøge presset på penis, så den bliver strakt længere. Det er bedste at bruge penisforlængeren 6 timer dagligt eller derover. Jo længere tid du bruger forlængeren jo større resultater opnår du. Det er derfor vigtigt at komforten er god, da det kan gøre lidt ondt i starten, indtil huden bliver vænnet til forlængeren, hvilket ofte sker efter 2-3 ugers brug.

Efterhånden som din penis bliver længere øger du bare presset på den og efter ½ år vil du permanent have forlænget din penis med 2-4 cm.

Bivirkninger ved brug af penis forlænger

Der findes ikke nogle decideret bivirkninger ved brug af en penis forlænger, eneste problem der kan være er hvis man sætter for meget pres på til at starte med. Følg brugervejledningen og der skulle ikke være noget problem.

En penis forlænger kan korrigere penis skævhed

En penis forlænger kan faktisk korrigere penis skævhed, da den sidder lodret ind mod kroppen og derved holder penis strakt i ret form. Denne metode bliver ofte benyttet af mænd med Peyronie’s sygdom, eller ved medfødt krumning af penis.

korriger penis krumning

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *