Svamp på penis – Behandling på bare 1 uge

Behandling mod svamp på glansI langt de fleste tilfælde af svamp på penis, sker infektionen på ydersiden af penis, under forhuden. Under forhuden er der varmt og fugtigt, hvilket er optimalt for Candida svampe infektioner. Dette er en grundene til at kun få omskåret mænd får svamp på penis.

I ganske få tilfælde kan der gå svampe infektion i urinrøret, dette er ekstremt ubehageligt og medføre stærk kløe. Denne form for svampe infektion giver de samme symptomer, som kvinder får.

Mænd kan få svampe infektioner på penis i forbindelse med sex. Hvis kvinden har skede svamp er der stor risiko for at manden bliver smittet. Selv ved oral sex er der en vis risiko.

Det kan være meget svært at få bugt med en svampe infektion, når den først har fået rigtigt fat. Hudens forsvar mod Candida svamp er at størkne, hvilket får svampen til langsomt at dø, da den trives bedst i et fugtigt miljø. Men når huden på penis størkner, bliver den hård og u-elastisk, det giver problemer når penis bliver erigeret. Hvis der ikke bliver gjort noget ved det, kan der dannes sprækker på penis hovedet, som er ekstremt ubehageligt. Er det nået så vidt, er det næsten umuligt at slippe af med svampen.

svamp på glansBehandling af svamp på penis

De fleste mænd der får svamp på penis, tager en tur til lægen. Men det er ikke ligefrem noget der står øverst på en mands ønskeliste. Andre vælger en tur forbi apoteket, her kan du få flere forskellige anti svampe piller og cremer til skede svamp, men som regel intet til mænd. Disse produkter kan virker ganske fint i et stykke tid, men hvis ikke svampe infektionen er 100% væk, kan den komme igen på kort tid, når de optimale forhold opstår igen.

Det bedste du kan gøre er at udgå at det kommer så langt. Candida svampe kan blive resistent mod de fleste anti-svampe midler, hvilket gør den meget sværre at komme af med. Det er altid nemmere at forbygge frem for at helbrede, men hvem tænker på det før det er forsent?

Medicin mod svamp på penis – hvad – hvor?

Der er flere forskellige anti-svamp piller du kan bruge, til at komme af med Candida svamp. En af de bedste er Naturasil Candida Clear.

Candida Support er et 100% naturligt produkt uden nogle bivirkninger.

  • Dræber alle former for svampeinfektioner
  • Virker i løbet af 4-7 dage
  • Naturlige ingredienser
  • Kan anvendes af vegetarer
  • Undgå pinlige læge besøg

Du kan bestille Candida Support her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *