Top 3 Penis forlængere

En penis forlænger er en af de bedste måder at permanent forlænge penis på. Det er ikke noget der sker i løbet af få dage, men ved systematisk brug af enhederne vil du langsomt, men sikkert, forlænge penis med op 5 cm i løbet af ½-1 år.

Rank

Produkt

Stjerner

Pris fra

Info

Produkt beskrivelse

SizeGenetics

5/5

1485kr.

AnmeldelseWebshop

produkt rating

MaleEdge

4.5/5

1095kr.

AnmeldelseWebshop

produkt pris

Jes-Extender

4/5

1150kr.

AnmeldelseWebshop

Alle priserne er ved køb af billigste produkt og inklusiv fragt.

Hvordan virker en penis forlænger?

De fleste penis forlængere virker på samme måde, men kan variere meget i effektivitet. Penis forlængeren er en slags enhed der sættes på penis som vist her under.

hvordan virker en Penis forlænger

penis forlængeren 6 timer dagligt eller derover. Jo længere tid du bruger forlængeren jo større resultater opnår du. Det er derfor vigtigt at komforten er god, da det kan gøre lidt ondt i starten, indtil huden bliver vænnet til forlængeren, hvilket ofte sker efter 2-3 ugers brug./p>

Efterhånden som din penis bliver længere øger du bare presset på den og efter ½ år vil du permanent have forlænget din penis med 2-5 cm.

Bivirkninger ved brug af penis forlænger

Der findes ikke nogle decideret bivirkninger ved brug af en penis forlænger, eneste problem der kan være er hvis man sætter for meget pres på til at starte med. Følg bruger vejledningen og der skulle ikke være noget problem.

En penis forlænger kan korrigere penis skævhed

En penis forlænger kan faktisk korrigere penis skævhed, da den sidder lodret ind mod kroppen og derved holder penis strakt i ret form. Denne metode bliver ofte benyttet af mænd med peyronies sygdom, eller ved medfødt krumning af penis.

en Penis stræker kan korrigere penis krumning

Penis forlænger er for dig der vil:

  • Forlænge din penis med op til 5 cm
  • Forlænge din penis uden brug af kirurgi og piller
  • Rette en skæv penis op

Den bedste penis forlænger

Der findes utroligt mange penis forlængere på markedet i dag. De fleste virker godt, men især de billige er lavet i dårlig kvalitet og kan nemt gå i stykker under brug, hvilket kan give skader og ubehag ved brug. Den penis forlænger jeg vil anbefale er SizeGenetics, den kommer med en god komfort løsning og en masse ekstra udstyr + reservedele hvis du skulle få brug for det. Du kan læse mere om SizeGenetics i dette review af SizeGenetics.

 

sizegenetics Penis forlænger

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *