Penis Forlængelse 
Din guide til penis forlængelse og øvelser
Penis Forlængelse
Penis Forlængelse
Penis systemer
Top 3 Penis Systemer Top systemet SizeGenetics Systemet Vimax Systemet
Penis Piller
Top 3 Penis Piller VigRX Plus Anmeldelse Vimax Anmeldelse MaleExtra Anmeldelse
Penis Forlænger
Top 3 Penis forlænger JesExtender Anmeldelse SizeGenetics Anmeldelse MaleEdge Anmeldelse
Penis Pumper
Top 3 Penis Pumper BathMate Anmeldelse MaxMedix Anmeldelse Handsome-Up Anmeldelse
Penis Øvelser
Top 3 Penis Øvelser PenisHealth Anmeldelse MassiveMember Anmeldelse PenisVideo Anmeldelse
Artikler
For tidlig Udløsning Potensproblemer Svamp på penis Betyder størrelsen noget? Penis Anatomi
Hjælp & Support
Kontakt
Effekt:

Pris:

Bonus materiale:

Samlet vurdering:

MaleEdge Anmeldelse

MaleEdge penis forlænger, er en dansk udviklet penis forlænger. Den er udviklet af firmaet Dana Life i Lyngby. Det at den er dansk har stor betydning for kvaliteten, de fleste andre penis forlængere er lavet i Kina eller andre steder i østen, hvor kvaliteten ikke altid er i top. Det er utrolig vigtigt at kvaliteten af enheden er god, da den ellers kan gå i stykker under brug.

Hvordan bruger jeg MaleEdge penis forlængeren?

Når du har bestilt din MaleEdge (Officiel website), vil du modtage enheden i en diskret pakke, leveringen sker med Post Danmark og tager mellem 2-3 arbejdsdage.

I pakken vil du finde din penis forlænger + tilbehør afhængig af hvilken version du har bestilt. Jeg vil anbefale dig at købe pro retail udgaven, da den kommer med en masse ekstra udstyr, som vil hjælpe dig til at få mere ud af forlængeren.

Når du bruger enheden første gang:

Det er ganske simplet at montere MaleEdge på din penis, du skal bare sætte den ned over og spænde den til foran, til den sidder godt. Sæt langsomt træk på lidt af gangen, for at vænne din krop til det. Den første uge bør du kun bruge penis forlængeren i 1 time dagligt ved laveste træk.

Du kan så forøge trækket og tiden du bruger den i, i de næste mange uger.

Hvilke resultater kan jeg forvente?

Det der er alfa og omega når du bruger en penis forlænger, er tiden du bruger den. Jo længere tid du bruger den, jo større bliver din penis, det er super simpelt og logisk. Du får det samme resultat ud af det hvis du bruger MaleEdge i 6 timer dagligt i 3 måneder, som hvis du bruger den 3 timer dagligt i 6 måneder.

Det er helt op til dig selv at beslutte, hvornår og hvor lang tid du vil bruge den. Det giver en utrolig frihed i forhold til andre former for penis forlængelse, som kræver at du bruger f.eks. en pumpe dagligt, eller tager 1-2 penis piller dagligt gennem længere tid.

Med Maleegde kan du forvente en forlængelse på op til 28% på et halvt år.

De resultater du kan opnå:

Ved at bruge MaleEdge dagligt gennem et ½ år, vil du opnå en forlængelse af din penis på op til 28 % og en forøgelse af omkredsen på 19 %.

Ved du hvad det bedste ved denne form for penis forlængelse er? Den er permanent! Hvis du bruger penis piller eller penis pumper, vil din penis forstørrelse langsomt aftage. Men med en penis forlænger, som MaleEdge, forbliver din penis den størrelse, som du opnår.

Min mening om MaleEdge

Jeg har nu gennem flere år beskæftiget mig med penis forlængelse og kan med stolthed sige at Danmark har produceret flere af de bedste produkter og MaleEdge er helt sikkert et af dem.

Du får ikke det helt store bonus materiale, som nogle af de amerikanske produkter, men du får til gengæld MaleEdge for en betydelig laver pris end mange af konkurrenterne. Produktet er lavet i en rigtig god kvalitet, hvilket gør at det får æren som: Bedste køb til pengene i 2012 af Penis-forlængelse.dk

Du kan bestille MaleEdge på deres officielle hjemmeside (som er en del billigere end deres under forhandlere).

Skrevet af

Hjem Artikler Sitemap Disclaimer Kontakt os

Informationen på denne side kan udelukkende anvendes til informationsmæssige formål og erstatter ikke professionel rådgivning eller lægekonsultation

© Penis-forlængelse.dk 2011-2015