male edge penis forlænger anmeldelse

Male Edge Anmeldelse

Male Edge penis forlænger, er en dansk udviklet penis forlænger. Den er udviklet af firmaet Dana Life i Lyngby. Det at den er dansk har stor betydning for kvaliteten, de fleste andre penis forlængere er lavet i Kina eller andre steder i østen, hvor kvaliteten ikke altid er i top. Det er utrolig vigtigt at kvaliteten af enheden er god, da den ellers kan gå i stykker under brug.

Hvordan bruger jeg Male Edge penis forlængeren?

Når du har bestilt din Male Edge (Officiel website), vil du modtage enheden i en diskret pakke, leveringen sker med Post Danmark og tager mellem 2-3 arbejdsdage.

I pakken vil du finde din penis forlænger + tilbehør afhængig af hvilken version du har bestilt. Jeg vil anbefale dig at købe pro retail udgaven, da den kommer med en masse ekstra udstyr, som vil hjælpe dig til at få mere ud af forlængeren.

Når du bruger enheden første gang:

male edge start guide

Det er ganske simplet at montere Male Edge på din penis, du skal bare sætte den ned over og spænde den til foran, til den sidder godt. Sæt langsomt træk på lidt af gangen, for at vænne din krop til det. Den første uge bør du kun bruge penis forlængeren i 1 time dagligt ved laveste træk.

Du kan så forøge trækket og tiden du bruger den i, i de næste mange uger.

Hvilke resultater kan jeg forvente?

Det der er alfa og omega når du bruger en penis forlænger, er tiden du bruger den. Jo længere tid du bruger den, jo større bliver din penis, det er super simpelt og logisk. Du får det samme resultat ud af det hvis du bruger Male Edge i 6 timer dagligt i 3 måneder, som hvis du bruger den 3 timer dagligt i 6 måneder.

Det er helt op til dig selv at beslutte, hvornår og hvor lang tid du vil bruge den. Det giver en utrolig frihed i forhold til andre former for penis forlængelse, som kræver at du bruger f.eks. en pumpe dagligt, eller tager 1-2 penis piller dagligt gennem længere tid.

De resultater du kan opnå:
Ved at bruge Male Edge dagligt gennem et ½ år, vil du opnå en forlængelse af din penis på op til 28 % og en forøgelse af omkredsen på 19 %.
Med Maleegde kan du forvente en forlængelse på op til 28% på et halvt år.

Ved du hvad det bedste ved denne form for penis forlængelse er? Den er permanent! Hvis du bruger penis piller eller penis pumper, vil din penis forstørrelse langsomt aftage. Men med en penis forlænger, som Male Edge, forbliver din penis den størrelse, som du opnår.

Min mening om Male Edge

Jeg har nu gennem flere år beskæftiget mig med penis forlængelse og kan med stolthed sige at Danmark har produceret flere af de bedste produkter og Male Edge er helt sikkert et af dem.

Du får ikke det helt store bonus materiale, som nogle af de amerikanske produkter, men du får til gengæld Male Edge for en betydelig laver pris end mange af konkurrenterne. Produktet er lavet i en rigtig god kvalitet, hvilket gør at det får æren som: Bedste køb til pengene i 2017 af Penis-forlængelse.dk

Du kan bestille Male Edge her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *