bathmate anmeldelse

Bathmate anmeldelse

Bathmate er et firma der producere flere forskellige penis forlængelses produkter, bla. den unike penis pumpe, som er den eneste penis pumpe der bruger vand i stedet for luft. På Bathmates hjemmeside kan du læse om en brugers erfaringer med Bathmate efter 6 måneders brug. Der er også en sammenligninger af forskellige penis forlængelses løsninger, hvor Bathmate er vinderen, sjovt nok.

Bathmate kan købes i flere forskellige størrelser og forskellige pakkeløsninger med ekstra udstyr. Basis pakken koster 699 kr. og indeholder penis pumpen og har en 30 dages penge retur garanti. Der er desuden en 12 måneders produkt garanti, som sikre dig hvis pumpen går i stykker.

Bathmate penis pumpe beskrivelse

Bathmate pumpen virker på samme måde, som en luft pumpe, men er lavet til at blive brugt i badekaret, bruseren eller i håndvasken. Bathmates hjemmeside indeholder videoer der beskriver hvordan pumpen virker, samt trin for trin billeder af hvordan du skal bruge den. Producenten skriver at hvis du bruger penis pumpen dagligt i 15-20 min, forlængere du din penis med 2-5cm.

De fleste test af produktet viser da også at det virker og at du forøger din penis tykkelse med flere cm i løbet af få uger.

Positivt om Bathmate

  • Penis forstørrelse uden medicin eller kirugi.
  • Ingen bivirkninger.
  • Pumpen kan købes i flere forskellige størrelser.
  • Kan forbedre erektions dysfunktioner og fortidlig sædafgang.

Negativt om Bathmate

  • Pumpen kan være lidt ubehagligt at have på, ihvertfald i starten.
  • Ingen videnskablige resultater, dermed ikke sagt at det ikke virker.
  • Begrænset kontakt information på hjemmesiden.

Anbefaler penis-forlængelse.dk Bathmate?

En penis pumpe der bruger vand i stedet for luft? Ja, det virker faktisk som det skal, men 15-20 min om dagen på badeværelset kan virke som lang tid og det kan føles lidt ubehageligt i starten. Men når det er sagt så er produktet fremragende og et godt alternativ til de normale luft pumper.

Hvis du går med tanker om at købe en penis pumpe, kan jeg kun anbefale Bathmate. Produktet er lavet i god kvalitet og vil kunne hjælpe dig i lang tid fremover.

Du kan købe Bathmate her.

Opdatering d 29-9-2017 – Der er kommet en ny og forbedret Bathmate, som hedder Bathmate Hydromax X30, som er en del større og er blevet langt mere effektiv end den tidligere version. Du kan købe en helt nye Bathmate Hydromax X30 her

Opdatering d 7-2-2018 – Der er fri fragt for køb over 499 kr. i øjeblikket, ved ikke hvor lang tid der er det endnu.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *