Penis Forlængelse 
Din guide til penis forlængelse og øvelser
Penis Forlængelse
Penis Forlængelse
Penis systemer
Top 3 Penis Systemer Top systemet SizeGenetics Systemet Vimax Systemet
Penis Piller
Top 3 Penis Piller VigRX Plus Anmeldelse Vimax Anmeldelse MaleExtra Anmeldelse
Penis Forlænger
Top 3 Penis forlænger JesExtender Anmeldelse SizeGenetics Anmeldelse MaleEdge Anmeldelse
Penis Pumper
Top 3 Penis Pumper BathMate Anmeldelse MaxMedix Anmeldelse Handsome-Up Anmeldelse
Penis Øvelser
Top 3 Penis Øvelser PenisHealth Anmeldelse MassiveMember Anmeldelse PenisVideo Anmeldelse
Artikler
For tidlig Udløsning Potensproblemer Svamp på penis Betyder størrelsen noget? Penis Anatomi
Hjælp & Support
Kontakt
BathMate™ Anmeldelse

bathmate penis pumpe anmeldelse danmarkBathmate™ er et firma der producere flere forskellige penis forlængelses produkter, bla. den unike penis pumpe, som er den eneste penis pumpe der bruger vand i stedet for luft. På Bathmates™ hjemmeside kan du læse om en brugers erfaringer med Bathmate efter 6 måneders brug. Der er også en sammenligninger af forskellige penis forlængelses løsninger, hvor Bathmate™ er vinderen, sjovt nok.

Bathmate™ kan købes i flere forskellige størrelser og forskellige pakkeløsninger med ekstra udstyr. Basis pakken koster 680kr og indeholder penis pumpen og har en 30 dages penge retur garanti. Der er desuden en 12 måneders produkt garanti, som sikre dig hvis pumpen går i stykker.

Bathmate™ penis pumpe beskrivelse

Bathmate™ pumpen virker på samme måde, som en luft pumpe, men er lavet til at blive brugt i badekaret, bruseren eller i håndvasken. Bathmates hjemmeside indeholder videoer der beskriver hvordan pumpen virker, samt trin for trin billeder af hvordan du skal bruge den. Producenten skriver at hvis du bruger penis pumpen dagligt i 15-20 min, forlængere du din penis med 2-5cm.

De fleste test af produktet viser da også at det virker og at du forøger din penis tykkelse med flere cm i løbet af få uger.

Positivt om Bathmate™

Negativt om Bathmate™

Anbefaler penis-forlængelse.dk Bathmate™?

En penis pumpe der bruger vand i stedet for luft? Ja, det virker faktisk som det skal, men 15-20 min om dagen på badeværelset kan virke som lang tid og det kan føles lidt ubehageligt i starten. Men når det er sagt så er produktet fremragende og et godt alternativ til de normale luft pumper.

Hvis du går med tanker om at købe en penis pumpe, kan jeg kun anbefale Bathmate™. Produktet er lavet i god kvalitet og vil kunne hjælpe dig i lang tid fremover.

Du kan købe Bathmate™ her.

Opdatering d 29-9-2013 - Der er kommet en ny og forbedret Bathmate, som hedder Bathmate Hydromax X30, som er en del større og er blevet langt mere effektiv end den tidligere version. Du kan købe en helt nye Bathmate Hydromax X30 her

Opdatering d 7-2-2014 - Der er Fri fragt i øjeblikket, ved ikke hvor lang tid der er det endnu.

bathmate penis pumpe anmeldelse danmark

Skrevet af 17-05-2012

Hjem Artikler Sitemap Disclaimer Kontakt os

Informationen på denne side kan udelukkende anvendes til informationsmæssige formål og erstatter ikke professionel rådgivning eller lægekonsultation

© Penis-forlængelse.dk 2011-2015