Penis Forlængelse 
Din guide til penis forlængelse og øvelser
Penis Forlængelse
Penis Forlængelse
Penis systemer
Top 3 Penis Systemer Top systemet SizeGenetics Systemet Vimax Systemet
Penis Piller
Top 3 Penis Piller VigRX Plus Anmeldelse Vimax Anmeldelse MaleExtra Anmeldelse
Penis Forlænger
Top 3 Penis forlænger JesExtender Anmeldelse SizeGenetics Anmeldelse MaleEdge Anmeldelse
Penis Pumper
Top 3 Penis Pumper BathMate Anmeldelse MaxMedix Anmeldelse Handsome-Up Anmeldelse
Penis Øvelser
Top 3 Penis Øvelser PenisHealth Anmeldelse MassiveMember Anmeldelse PenisVideo Anmeldelse
Artikler
For tidlig Udløsning Potensproblemer Svamp på penis Betyder størrelsen noget? Penis Anatomi
Hjælp & Support
Kontakt
Top 3 Penis Øvelser

Penis øvelser er den ældste form for penis forlængelse, som har sin oprindelse omkring 2000fk. Penis øvelser kan kombineres med alle andre former for penis forlængelse eller penis styrkelse.

Rank

Produkt

Stjerner

Pris fra

Info

Smiley face

PenisHealth

3.5/5

300 kr.

Anmeldelse
Webshop

Smiley face

MassiveMember

1/5

290 kr.

Anmeldelse

Smiley face

PenisVideo

1/5

350 kr.

Anmeldelse

Alle priserne er ved køb af produkt, inklusiv fragt for de produkter der har et fysisk indhold.

Penis Øvelser

For at komme godt igang med øvelserne fra PenisHealth, har vi inkluderet en af øvelserne her ganske gratis.

Opvarmning

Noget af det mest afgørende, for en god penis øvelse rutine, er opvarmning af penis. Det er også en god ide at afslutte en øvelse med en opvarmning. Opvarmningen hjælper på effektiviteten af penis øvelserne, formindsker risikoen for skader og forhøjere blod tilførslen til penis.

For at udføre opvarmningen skal du bruge en klud eller et lille håndklæde og varmt vand. Kluden eller håndklædet skyldes i det varme vand så det gennemblødt. Vandet skal ikke være ”brændende”, helst 45-50 grader så det er udholdeligt. Pak penis og testiklerne ind i det varme klæde. Det kan godt være det føles lidt underligt de første par gange, måske enda lidt smertefukdt pga varmen, men du lære hurtigt at justere temperaturen så den passer dig bedst.

Penis opvarmning

Hold klædet på plads om penis i 1 minut, når tiden er gået tages det af og vaskes i varmt vand igen. Øvelsen gentages 2-3 gange. Varmen får penis til at udvide sig og hænge længere ned, så det er nemmere at udfører øvelserne.

Jelq Øvelser

Denne øvelse er en af kerne øvelserne i de fleste penis forlængelses programmer. Jelq øvelserne har sin oprindelse i den arabiske kultur. Historien går på at en stor penis var et tegn på styrke og araberne udviklede denne øvelse for at forlænge deres penis. Om historien er sand eller falsk er sådan set lige meget, faktum er at øvelserne virker.

Som ved de fleste øvelser, skal jelq øvelserne først udføres efter endt penis opvarmning. Til øvelsen skal bruge en form for glidecream (baby olie kan fint bruges). Smør penis godt ind i glidecream og start med at få penis delvist erigeret (70-80%). Hold om penis med et ”ok” tegn (se billedet), det forhindre blodet i at løbe tilbage i kroppen. Pres forsigtigt pegefingeren og tommeltoten frem af, dette presser blodet ud i penis-hovedet. Den generale ide er at jo mere blod der bliver samlet i hovedt jo tykkere og størrer bliver det.

Jelq Øvelse

Start med at bruge din foretrukne hånd (I dette tilfælde den højre) til at malke ned af fra roden af penis til hovedet. Når din højre hånd er nær penis-hovedt tager du fat om roden med den venstre og malker ned af. Fortsæt denne process så lang tid som du har tid/lyst. Denne øvelse får cellerne til at reproducere sig hurtigere pga. presset på dem. Denne Jeql øvelse kan laves både stående eller siddende.

Er du interesseret i flere øvelser og videoer? Læs vores anmeldelse af PenisHealth her.

Skrevet af

Hjem Artikler Sitemap Disclaimer Kontakt os

Informationen på denne side kan udelukkende anvendes til informationsmæssige formål og erstatter ikke professionel rådgivning eller lægekonsultation

© Penis-forlængelse.dk 2011-2015