bedste penis forlaengelse

Større Penis – vejen til et større selvværd!

I den vestlige verden, har vi en kultur, hvor vores fysiske udseende er utroligt vigtigt. Vi ser dagligt smukke tynde modeller eller muskuløse fyre med perfekt hår/hud i TV, reklamer og blade. Det påvirker den almindelige dreng/piges selvværd i en negativ retning, da langt de færreste er tilfredse med, hvordan de ser ud. Det samme gælder for mænd og deres penis, det er nok den største negative selvværds faktor for en mand, at have en lille penis. Der findes heldigvis mange muligheder for at få en større penis.

Det er ikke kun dit eget velværd der bliver bedre med en større penis, din evne til at tilfredsstille pigerne bliver langt bedre. Alle undersøgelser viser at størrelsen er afgørende, når det kommer til sex. Både for dig og din partner, du vil have følelsen af at hun er strammere og du vil nemmere kunne ramme hendes g-punkt.

Hvad kan jeg gøre for at få en større penis?

Du har startet din vej mod en større penis det helt rigtige sted. Her på siden kan du læse om forskellige metoder og produkter, for dig der gerne vil have en større penis.

Når du skal vælge hvilket produkt eller metode ud vil bruge til din penis forstørrelse, er det vigtigt at overveje hvor meget tid og hvor mange penge du vil bruge på det.

Større penis ved hjælp af kirurgi?

Hvis du vil have en større penis koste hvad det vil, kan du overveje penis kirurgi, men det er både dyrt og risikofyldt. Ved penis kirurgi er der en risiko for at det går rigtigt galt og du kan faktisk helt miste følelsen i penis. Denne metode er ikke at fortrække jo mindre penge ikke er et problem så du har råd til de bedste læger, hvilket koster 20.000kr og op efter.

Større penis med en Penis pumpe?

Penis pumper kan være en effektiv måde at få en større penis på. Penis pumper koster et sted mellem 200kr. og 1000kr. Hvis du er ude efter denne type penis forstørrelse er det vigtigt at du går efter et kvalitets produkt, da de helt billige pumper ofte er af meget ringe kvalitet. Vælg en pumpe til et sted mellem 400kr. og 600kr. så er du sikker på at kvaliteten er i orden, uden at give overpris. Læs mere om bathmate her

Større penis med penis piller?

Det er i dag muligt at få en større penis ved hjælp af simple piller. Det kan næsten lyde for godt til at være sandt, men pillerne virker faktisk ganske fint. De forøger blod tilførslen til penis og giver derved større erektioner end normalt. Ved brug af penis piller over længere tid får du en større penis permanent. Læs mere her

Større penis med en penis forlænger?

En penis forlænger strækker penis, gennem længere tid sættes der mere og mere pres på penis, så den bliver større og større. Denne form for penis forlængelse er ret populær, men den kræver meget tid. Jo flere timer du bruger penis forlængeren jo større resultat vil du se. Det er bedst at bruge den i omkring 6 timer dagligt gennem 6 måneder. Læs mere om SizeGenetics her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *