betyder penis størrelsen noget

For tidlig Udløsning

Jeg anbefaler VigRX Delay Spray

for tidlig udløsningKommer du før du kan nå at sige: sædafgang? Mange mænd hader denne situration og med god begrundelse. Når man kommer for tidligt begrænses den sexuelle nydelse, som længere varene sex byder på. Det er den sexuelle ting som flest par klager over. Omrking 29% af danske mænd har problemer med fortidlig sædafgang.

Hvorfor får jeg for tidlig udløsning?

  • Biologi, mænd opnår klimax meget hurtigere end kvinder. Det sker 2-3 min efter penetrering, kvinder derimod tager mellem 12 og 14 min.
  • Psykologiske faktorer er en anden grund til fortidlig sædafgang. Det kan f.eks. være: skyld følelse, nervøsitet (manglene erfaring), eller frygt for sex overførte sygdommme, potentionel graviditet osv. Ældre mænd kan ofte styre hvornår de kommer, bedre end yngre. Her er det erfaring der spiller ind.

Så hvordan kan du kontrollere hvornår du kommer? En måde er at træne en muskel (Puboccygeus) i penis, i daglig tale PC musklen. Det er den primære ”sex muskel” der udgør en del af bækkenet. PC musklen har stor betydning for flere sexuelle funktioner, bl.a. sædafgang og orgasme. Ved reglmæssigt, at træne PC musklen, kan du opnå fastere og størrer erektioner, kraftigere sædafgange og mere intense orgasmer.

Hvor sidder denne muskel henne? Du kan finde den ved at prøve at stoppe urinen fra at komme ud midt imens du urinere. Det er den muskel der strammer om urinrøret.

Hvordan træner jeg min PC muskel bedst?

Du skal spænde din PC muskel i 10 sek. for derefter at slappe af i 10 sek. gør dette 3 gange og tag et par minutters pause bagefter. Nu skal den samme penis øvelse udføres bare med 5 sek. af gangen og 10 gentagelser, tag et par minutters pause efter. Tilsidste skal du spænde din PC muskel i 30 sek. og tage 30 sek. pause, dette skal gøres 3 gange. Det vil med tiden gøre dig i stand til at stoppe for din sædafgang, som kommer igennem urinrøret, som PC musklen spænder om.

Denne øvelse er ganske simple og nem at udføre. Du kan gøre det selv, når somhelst og hvor somhelst. Du behøver ikke nogle penis enheder eller strækkere for at træne din PC muskel. Men som med all andre øvelser så skal du træne det ofte, helst 1 gang dagligt gennem længere tid. Flere berømte pronostjerner bruger denne øvelse dagligt. Det handler om at være vedholdene.

Du kan evt starte med at lave nogle små øvelser når du er ude og urinere. Prøv at stoppe og hold det i 5 sek. gør det 3 gange, når du kan det er du godt på vej.

Brug VigRX Delay spray og undgå for tidlig udløsning

En anden måde at undgå for tidlig udløsning på er at bruge en creme. Der findes flere forskellige creme der kan hjælpe dig med at forsinker din sædafgang. Alle produkter på markedet virker mere eller mindre på sammen måde, ved at gøre penis hovedet mindre følsomt.

Vi anbefaler VigRX Delay spray, som er en spray baseret løsning, der gør den nem og hurtig at bruge.

Hvad kan du forvente af VigRX Delay spray:

  • vigrx delay spray - hold længere i sengenNyd længerevarende sex
  • Tilfredsstill dig selv og din partner i længere tid
  • Fjern skrækken om at komme for tidligt
  • Hav størrer kontrol over hvornår du kommer
  • Bliv mindre følsom

Du kan gøre noget ved problemet allerede i dag. Køb VigRX Delay spray her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *