betyder penis størrelsen noget

Betyder størrelsen noget?

Nogle siger størrelsen betyder alt, mens andre siger det intet har af betydning. Der vil nok aldrig blive enighed, da mennesker er meget forskellige.

Nogle gange har størrelsen noget at sige, Nina fra Odense har delt hendes historie med os:

“Jeg har dated en fyr, som jeg synes er helt utrolig, vi har så meget tilfælles og kan altid lave sjov sammen. Men Problemerne starter i sengen, jeg kan overhoved ikke mærke når han er inde i mig. Lige meget hvor lang tid vi har sex så får jeg intet ud af det.

Med andre partnere har jeg kunne få en orgasme i løbet af få minutter. Jeg har det helt dårligt med at sige det er pga hans penis, men den er meget tynd og omkring 11cm lang.

Jeg har prøvet at sige til mig selv, at det ikke betyder noget, men jeg er ved at skrige efter en orgasme og god sex. Problemet er også at jeg er bange for at han heller ikke kan føle noget som helst. Det får min selvtillid til at styrt dykke. Jeg ved ikke hvad andre kvinder gør i sådan en situration. Jeg er jo i bund og grund helt vild med ham, men vores sexliv er bare ikke godt nok.”

Hvad skal man gøre i sådan en situration?

Der er nogle få ting de kan prøve, men først skal hun få fortalt ham hvad problemet er. Dette er udentvivl det sværeste, at få det sagt på en made så forholdet ikke bliver ødelagt. Kan du forstille dig hvor svært det må være for en kvinde at sige til sin kæreste at hun ikke kan mærke hans penis, når de har sex?

Når de har fået talt om problemet, er det tid til at få en snark om en løsning, så begge parter kan få noget ud af deres forhold sexuelt. Der findes penis forlængere i de fleste sex-butikker, hvis du vil være mere anonym kan de købes online. Der er et lille udvalg i de danske net butikker, et langt større udvalg er at finde på f.eks de engelske eller tyske sider.

Så er der selvfølgelig også kirugi, men det er enormt dyrt og de færreste mænd vil frivilligt ligge sig under kniven. Der findes også mekaniske penis forlængelses metoder, så som penis pumpe eller en stræk ring. De kan have en størrelses mæssigt effekt, men de kan samtidig ødelægge vævet i penis. Der er forskellige meninger om disse metoder, men hvis du vil være på den sikre side, så undgå dem.

Der findes også penis forlængelses øvelser som f.eks. Jelq og andre stræk øvelser. Øvelserne kan have stor effekt, men det kræver meget viden og hårdt arbejde gennem flere måneder. Til slut findes der penis forlængelses piller, de kan have stor effekt uden nogen form for arbejde. Men det kommer meget an på hvilke piller du vælger, da nogle piller er rent og skær fup.

I nogler siturationer betyder størrelsen meget, både i forhold til sex, men også ens selvtillid, det kan måske rede et godt forhold.

Hvad kan jeg gøre for at få en større penis?

Der findes mange forskellige muligheder når det kommer til penis forstørrelse, jeg har lavet en liste med forskellige penis forlængelses metoder og produkter.

Du kan også læse mine anbefalede løsninger til at få en større penis.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *