Vimax Anmeldelse

Vimax penis pille anmeldelse danmarkVimax piller består af en masse naturlige ingredienser, der til sammen kan forlænge penis og gøre penis tykkere. Ud over den forøget størrelse, så giver Vimax dig også forøget sexlyst og større og kraftigere erektioner.

I flere forskellige videnskabelige tests og bruger undersøgelser, vinder Vimax over alle andre Penis piller.

Hvad får jeg ud af Vimax?

  • Forøget sexlyst og seksuel udholdenhed.
  • Større og kraftigere erektioner, grundet forøges blod tilførsel.
  • Mere intense orgasmer.
  • Du får større kontrol over hvornår du kommer.

En af de ting der gør Vimax så populær, er at de virker ret hurtigt, i løbet af 3 uger vil du tydeligt kunne mærke og se forskellen. Men dette er kun starten, hvis du bliver ved med at bruge penis pillerne, kan du forvente en penis forlængelse på op til 2-3 cm efter ½ år.

Pris – Mængde rabat

Penis piller er generelt ikke billige og det er heller ikke tilfældet med Vimax, men med Vimax skal du kun tage en pille dagligt i modsætning til mange andre der kræver at du tager 2-3 om dagen.

Hvis du køber en måneds forbrug koster det dig omkring 11 kr. dagligt.

Ved at købe ½ års forbrug er prisen 7 kr. dagligt.

Ved 1 års forbrug er prisen nede på 5,75 kr. om dagen.

Se prisliste i US $ nederest på siden

Hvor kan jeg købe Vimax?

Vimax bliver leveret i en diskret pap boks Du kan købe Vimax fra deres officielle webshop i Canada, hvor det bliver produceret. Ved standard fragt tager det fra 2-5 uger at sende, med Ekspres tager det 3-10 arbejdsdage. Du kan bruge Discount koden: DISC1516 for at få rabat.

Pillerne bliver sendt i en diskret papboks.

Opdatering d. 21-01-2014: Du kan desværre ikke købe Vimax i Danmark mere, men det er stadigvæk nemt og hurtigt at bestille dem fra deres. Der tilbydes desuden en stor mængde rabat og diskret indpakning.

Opdatering d. 09-03-2018: Vimax kan nu købes i Danmark hos Shytobuy, med hurtig, sikker og diskret levering på deres website her.

Vimax pris liste Danmark

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *