bedste penis forlaengelse

Top system – anmeldelse

Dette er faktisk ikke et system, som kan købes i en samlet pakke, men skal købes 3 forskellige steder. Dette system har jeg sammensat, med det eneste formål, at give dig den absolut bedste penis forlængelses pakke til dags dato.

For ikke at gå på kompromis med nogle dele, er det nødvendigt at købe delene forskellige steder, for at få de bedste af slagsen.

Systemet består af 4 dele(de andre systemer har kun 3): en penis forlænger, en penis pumpe, penis piller og penis øvelser.

Ved brug af Top systemet kan du forvente følgende:

  • Op til 30 % tykkere penis
  • Op til 6 cm længere penis
  • Kraftigere og mere intense orgasmer
  • Permanente resultater
  • Hårdere og stærkere erektioner
  • Undgå for tidlig udløsning
  • Undgå for tidlig udløsning
  • Få større kontrol over dine erektioner

Hvordan virker Top systemet?

Penis forlængeren: Penis forlængeren kommer fra det danske firma JesExtender, som laver super god kvalitet, til okay priser. Penis forlængeren virker ved at den langsomt trækker din penis længere, dette er ikke noget der sker i løbet af få dage, men gennem en proces på omkring ½ år.

Ved at gradvis øge presset, kan du trække din penis længere og længere. Når cellerne i din penis kommer under dette unaturlige pres, så sker der en øget celledeling, det er kroppens naturlige reaktion og din billet til en større penis.

Din daglige rutine: Til at starte med bør du kun bruge penis forlængeren 1 time om dagen i den første uge, med minimalt stræk kraft (se evt. manualen). Næste uge kan du bruge den 2 timer dagligt og justere op på stræk kraften gradvist. Fortsæt sådan til uge 6, hvor du så kommer ind i din daglige rutine med 6 timers brug. Herefter er det bare at justere enheden, så der er tilpas stræk.

Penis piller: De penis piller jeg har valgt til dette system kommer fra firmaet VigRX og det er deres Plus udgave, som jeg vil anbefale, for at få det maksimale ud af det.

Pillerne virker ved at forøge blodtilførslen til din penis, det gør at din penis vil blive fyldt ekstra ud. Når pillerne tages gennem længere tid (omkring 3 måneder og derover), vil din penis langsomt blive presset længere og tykkere. Pillerne er lavet af 100 % naturlige ingredienser for at undgå bivirkninger.

Din daglige rutine: Tag en penis pille en gang dagligt i forbindelse med et måltid.

Penis øvelser: Når du køber VigRX Plus pakker med over 4 måneders forbrug, følger der et medlemskab af erection-fitness med. Det er et 120 dages program med penis øvelser, som du bør følge for at opnå den optimale forstørrelse.

Din daglige rutine: Penis øvelser behøves ikke at tage lang tid, når du først får opbygget en god rutine kan det ordnes på 15-20 min om dagen. Mange penis øvelser kan du faktisk lave mens du gør daglig dags ting, f.eks. laver mad, vasker op, går osv.

Penis pumpe: Bathmate, hedder den penis pumpe, som jeg vil anbefale dig at bruge. Den virker lidt anderledes end normale penis pumper, da den bruger vand i stedet for luft til at lave undertryk. Dette gør det meget mere behageligt at bruge pumpen, samt effekten af brugen bliver langt større.

Din daglige rutine: Penis pumpen, kan bruges i bruse badet, karbadet eller ved håndvasken, det er anbefalet at du max bruger den 20 min. om dagen. Men start stille og roligt med 5-10 min af gangen i starten, herefter kan du øge længden til 15-20 min.

Min mening om systemet:

Dette system har jeg selv sammen sat af alle de bedste komponenter. Det gør også systemet lidt dyre end andre systemer, men hvis du virkelig vil have en større penis, og er opsat på at bruge lidt penge og tid på det, så er dette system det absolut bedste du kan få. Prisen ligger på omkring 3600 kr. det kan lyde af meget, men det er et engangs beløb, som du vil få glæde af resten af dit liv.

Min anbefaling: Dette system er det absolut bedste system der findes, alle de andre pakke løsninger har en eller flere dele, som ikke er optimale. Men med dette får du det bedste af det hele.

Det er denne løsning jeg giver til alle dem, som virkelig vil gøre noget for at komme af med deres lille problem.

JesExtender penis forlængeren kan købes her.

VigRX Plus kan købes her.

Bathmate penis pumpe kan købes her.

Du er velkommen til at sende mig en e-mail på: info@xn--penis-forlngelse-3ob.dk hvis du har spørgsmål.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *