penis piller

Top 3 Bedste Penis Piller

Penis piller er den absolut nemmeste måde at forstørre penis på. Penis Pillerne virker efter ganske få dage, du får den største effekt, hvis du bruger dem igennem 3 måneder eller mere.

Alle penis pillerne bliver vurderet ud fra følgende: Effekt, pris, garanti og medfølgende materiale.

I tabellen nedenunder kan du klikke på anmeldelse eller gå direkte til producentens webshop.

Rank

Produkt

Stjerner

Pris pr måned

Info

Smiley face

VigRX Plus

5/5

1 mdr. 434kr.6 mdr. 353kr.12 mdr. 231kr.

AnmeldelseWebshop

Smiley face

MaleExtra

4.5/5

1 mdr. 418kr.6 mdr. 274kr.12 mdr. 195kr.

AnmeldelseWebshop

Smiley face

ViMax

4/5

1 mdr. 345kr.6 mdr. 225kr.12 mdr. 179kr.

AnmeldelseWebshop

Alle priserne er ved køb af 1 måneds forbrug / 6 måneders forbrug / 12 måneders forbrug og eksklusiv fragt.

Penis piller – Hvordan virker de?

Din penis størrelse er afhængig af, hvor meget blod der kan være i din penis når den er erigeret. Når du får en erektion, bliver blodet presset ind i 2 kamre i penis der hedder Coprora Cavernosa. Enderne af de 2 kamre bliver lukket af og blodet presser penis op af til den er fuldt erigeret.

Penis pillerne virker ved at forøge blodtilførslen til Coprora Cavernosa, hvilket presser kamrene til at udvide sig mere end ved en naturlig erektion. Ved brug af penis piller gennem længere tid (3 til 6 måneder), vil disse kamre blive gradvist større og større, både i længde og tykkelse. Med en penis pille som f.eks. VigRX Plus er det muligt at forøge længden med op til 5 cm i løbet af 6 måneder og tykkelsen med op til 2 cm. Det gør penis pillen til en af de bedste løsninger når det kommer til ikke kirurgisk penis forlængelse.

Ved at lave penis øvelser når du tager penis piller, kan du forøge effekten af pillerne ganske meget. Hvis du køber 6 måneders forbrug af penis piller eller der over, kommer der ofte et penis øvelses trænings program med, plus andre bonus produkter. Det gælder både VigRX Plus, Vimax og MaleExtra pillerne, det er en af grundene til at de ligger på top 3 listen over de bedste penis piller.

Bivirkninger ved brug af penis piller

De fleste penis piller består af 100% naturlige ingredienser, alle dem på top 3 gør og har ingen bivirkninger. Det er kun hvis du er allergisk over for en eller flere af ingredienserne, der kan opstå problemer, det er dog de færreste der oplever nogle problemer. Hvis man holder sig til de kendte mærker er risikoen for at få et dårligt / farligt produkt minimal.

Penis Piller er til dig der:

  • Ønsker en større penis uden kirurgi.
  • Ikke har tid eller lyst til at bruge en penis pumpe.
  • Ønsker hurtige resultater.
  • Vil have øget sex lyst.
  • Vil holde længere i sengen.

Den bedste penis pille

Den bedste penis pille på markedet i 2012 er VigRX Plus, du kan læse anmeldelse her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *