ultimative-sizegenetics-system

SizeGenetics system anmeldelse

SizeGenetics består af 3 forskellige dele: Penis piller, penis forlænger og penis øvelser.

penis forlængelses system resultaterVed brug af SizeGenetics systemet kan du forvente følgende resultater:

  • Op til 25 % tykkere penis
  • Op til 5 cm længere penis
  • Korrigere penis skævhed
  • Permanente resultater
  • Få kraftigere orgasmer
  • Længere varende og hårdere erektioner
  • Undgå for tidlig udløsning
  • Få erektion når du vil

Hvordan virker SizeGenetics systemet?

hvad er en penis forlængerPenis forlængeren: Den vigtigste del i dette system er penis forlængeren, som er lavet i super god kvalitet. Penis forlængeren sættes fast som vist på billedet til højre. Her efter justeres træk kraften alt efter hvor meget pres du vil have på. Det er vigtigt at tage det med ro i starten og så sætte mere og mere pres på uge for uge.

Den vigtigste del i dette system er penis forlængeren, som er lavet i super god kvalitet. Penis forlængeren sættes fast som vist på billedet til højre. Her efter justeres træk kraften alt efter hvor meget pres du vil have på. Det er vigtigt at tage det med ro i starten og så sætte mere og mere pres på uge for uge.

En ting der gør SizeGenetics penis forlængeren ekstra god i forhold til andre penis forlængere, er deres komfort system. Det er et 16 vejs system, så du selv kan prøve dig frem med hvad der passer dig bedst. Der følger desuden en masse ekstra udstyr med, som jo altid er rart.

Din daglige rutine: Til at starte med bør du kun bruge penis forlængeren 1 time om dagen i den første uge, med minimalt stræk kraft (se evt. manualen). Næste uge kan du bruge den 2 timer dagligt og justere op på stræk kraften gradvist. Fortsæt sådan til uge 6, hvor du så kommer ind i din daglige rutine med 6 timers brug. Herefter er det bare at justere enheden, så der er tilpas stræk.

maleextra penis pillerPenis piller: De penis piller der følger med SizeGenetics systemet hedder ”MaleExtra”, som vi bl.a. har anmeldt her på siden tidligere. Pillerne forøger blod tilførslen til din penis, derved udvides de kamre der indeholder blodet i din penis. Ved at bruge penis pillerne gennem minimum 3 måneder bliver din penis permanent større.

Penis piller virker rigtigt godt, hvis du vil have en tykkere penis, da de også får blod kamrene til at udvide sig ud af, ikke bare i længden.

Din daglige rutine: Tag en penis pille en gang dagligt i forbindelse med et måltid.

Penis øvelser: Når du køber SizeGenetics Ultimate system, kommer online penis øvelses programmet ”PenisHealth” med. Det giver dig adgang til over 200 billeder og videoer med forskellige penis øvelser. Det er rigtigt vigtigt at du laver nogle af øvelserne, da de hjælper på mange forskellige måder. Ikke bare på størrelsen, men også at få hårdere erektioner og kraftigere udløsninger.

Din daglige rutine: Penis øvelser behøves ikke at tage lang tid, når du først får opbygget en god rutine kan det ordnes på 15-20 min om dagen. Mange penis øvelser kan du faktisk lave mens du gør daglig dags ting, f.eks. laver mad, vasker op, går osv.

Min mening om SizeGenetics systemet

Med SizeGenetics systemet får du kvalitet og en masse ekstra udstyr, samt det bedste komfort system på markedet i dag. Det er dog ikke helt billigt og SizeGenetics ultimate system + 4måneders MaleExtra kommer til at koste dig lige under 3000 kr. Du kan bruge rabat koden ”world50” for at få en rabat på $50, som er vær at tage med.

Men hvis du virkelig gerne vil have en større penis og er klar på at bruge nogle timer og lidt penge på det, så er SizeGenetics systemet perfekt til dig.

SizeGenetics bliver sendt fra England i en diskret pakke, der er gratis fragt med Royal Mail, men det tager mellem 25-30 dage. Hvis du ikke kan vente så kan du vælge DHL, det koster godt nok 200kr, men så får du tracking kode og en levering inden for 2-3 dage.

Jeg vil anbefale SizeGenetics systemet til dig der er kvalitets bevidst.

Du kan købe SizeGenetics ultimate system her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *