ultimative-sizegenetics-system

SizeGenetics Anmeldelse

Hvad er en penis forlænger?

hvad er en penis forlængerEn penis forlænger er et apparat der sættes på penis, som så strækker penis længere. Når penis bliver udsat for stræk gennem længere tid, vil cellerne der bliver strakt dele sig og med tiden vil din penis blive længere. Dette sker dog ikke i løbet af 14 dage, men er en lang proces, som tager omkring ½ år. Men når du første har forlænget din penis med denne metode er det permanent.

Hvad får jeg ud af at bruge SizeGenetics?

Med en SizeGenetics penis forlænger er du garanteret en permanent penis forlængelse på omkring 3-4 cm efter et ½ års brug. Udover penis forlængelsen, så retter SizeGenetics også din penis ud, hvis du har en krumning eller skævhed på penis.

SizeGenetics er ikke blot en penis forlænger

Når du bestiller SizeGenetics har du 3 valg muligheder, du kan enten købe penis forlængeren uden noget andet. Du kan købe den med nogle få ekstra ting, og til sidste min ikke mindst, kan du købe den ultimative pakke, som indeholder alt, hvad du har brug for, inklusiv PenisHealth, som er et penis øvelses program til en værdi af 300kr. Du kan læse om alt der følger med SizeGenetics her.

Kvalitet over kvantitet

komfort-systemNår du bestiller SizeGenetics køber du kvalitet frem for kvantitet. Der findes penis forlængere til under 1000kr, men kvaliteten af disse enheder er ikke altid i top. Du skal trods alt have din penis i forlængeren i lang tid, det sidste du har lyst til er at den af delene går i stykker under brug og skader dig.

Med SizeGenetics får du det bedste af det bedste på markedet i dag(2012). Det ville være ekstremt dumt at gamble med risikoen for at få en skade pga. nogle få hundrede kr.

Komfort skal der til

Komforten spiller en vigtig rolle ved en penis forlænger, da det handler om at have penis forlængeren på så længe som muligt. Med SizeGenetics ultimative pakke følger der et unikt komfort system, så du selv kan prøve dig frem og finde den løsning der passer dig bedst.

Resultater

Det er vigtigt at forstå, at med en penis forlænger, kommer resultaterne ikke efter nogle få dage, men det er en lang proces, som sikre dig en permanent penis forlængelse. Ved brug af SizeGenetics gennem ½ år kan se forlænge din penis med op til 5cm. Resultatet kan variere efter, hvor meget du bruger forlængeren.

Den vigtigste faktor for, hvor store resultater du opnår, er hvor lang tid du bruger enheden. Det er der for meget vigtigt at den enhed du køber har en god komfort og pasform. Det er derfor SizeGenetics tager prisen, som den bedste penis forlænger, da deres komfort system slår konkurrenternes med flere længder.

Køb over nettet

SizeGenetics sælges udelukkende fra producentens hjemmeside, hvis du ser SizeGenetics i andre webshops, er det højest sandsynligt en kopi vare af langt dårligere kvalitet.

Jeg vil anbefale SizeGenetics til alle der seriøst vil forlænge deres penis og vil bruge lidt tid, penge og kræfter på det. Intet her i verden kommer nemt, heller ikke penis forlængelse, men hvis du har viljen så har SizeGenetics vejen til dig. Køb penis forlængeren her og start din rejse mod en større penis i dag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *