Penis Forlængelse 
Din guide til penis forlængelse og øvelser
Penis Forlængelse
Penis Forlængelse
Penis systemer
Top 3 Penis Systemer Top systemet SizeGenetics Systemet Vimax Systemet
Penis Piller
Top 3 Penis Piller VigRX Plus Anmeldelse Vimax Anmeldelse MaleExtra Anmeldelse
Penis Forlænger
Top 3 Penis forlænger JesExtender Anmeldelse SizeGenetics Anmeldelse MaleEdge Anmeldelse
Penis Pumper
Top 3 Penis Pumper BathMate Anmeldelse MaxMedix Anmeldelse Handsome-Up Anmeldelse
Penis Øvelser
Top 3 Penis Øvelser PenisHealth Anmeldelse MassiveMember Anmeldelse PenisVideo Anmeldelse
Artikler
For tidlig Udløsning Potensproblemer Svamp på penis Betyder størrelsen noget? Penis Anatomi
Hjælp & Support
Kontakt
Krum Penis

Din penis skævhed kan være et problem

Introduktion og baggrund

krum penis

At have en skæv penis eller en bøjet penis er ikke ualmindeligt, men det kan give nogle problemer mht ens sexliv. Omkring 3% af alle mænd lider af at have en meget skæv penis, omkring 20% har moderat skævhed, som ikke kræver behandling. En penis med et buk på midten har ofte kendetegnet ved ar på penis, det kan forkomme ved sygdommen peyronie.

Hvad forsager penis krumningen?

Denne liste indeholder de fleste årsager til penis skævhed.

1: Med født skævhed. I de fleste tilfælde af medfødt penis skævhed, forsvinder skævheden af sig selv under nogen form for behandling. I få tilfælde forsvinder skævheden ikke, men kan derimod blive forværret i puberteten. Penis krumingen kan være rent estetisk, men i nogle tilfælde kan det forhindre et godt sexliv.

2: Skader: Mange mænd der ikke er født med en krum penis kan udvikle en krumning ved skader på penis. Det kan være ganske små skader, under f.eks. sex eller sport osv. Disse skader sker inde i penis og kan svække f.eks. den ene side af penis, så når du får en erektion vil penis rette sig skævt ud pga svagheden i den ene side.

3: Stramt siddende tøj: Når man har stramt siddende tøj på og får en erektion(kan ikke undgåes når en sød pige går forbi:) kan penis ikke rette sig fuldt ud, dermed får du et knæk på penis, som kan blive vedvarene hvis du ofte går i stramt tøj.

4: sovning på maven: Dette er ikke bevist, men nogle sexologer og læger, mener at ved at sove på maven, presses penis sammen så der ikke kommer den mængde blod til som der burte. Dette kan skade det indre i penis, hvis du sover på maven ofte.

5: Peyronies sygdom: Dette er den mest almindelige grund til penis krumning, hvis du ikke gør noget ved problemet bliver det højest sandsynligt værre og værre med tiden. Det kan gå så galt at du ikke kan have sex, eller kun under store smerter.

Hvordan udvikles penis krumningen?

Hvis de 2 kamre i penis vokser med forskellig hastighed, vil penis dreje mod den side der vokser langsomst. Dette er ikke nogetd er sker fra dag til dag, men over flere år. Det er umuligt at forudsige hvem det sker for og dermed forbygge det. Der findes dog nogle produkter til at rette penis ud med igen.

De forskellige penis retninger

Den mest almindelige retning, som penis krummer er opaf. Langt de fleste har en lille kruming, som faktisk er godt, det gør at du nemmere kan ramme kvindens G-punkt. Penis kan også krumme nedaf, hvilket kan få penis til at se slap ud, selvom den er erigeret. Hvis penis krummer til siden kan det give problemer under samleje, men det er kun ved ekstrem krumning.

Krumningen bliver værre ved erektion

I de fleste tilfælde bliver penis først krum når den er erigeret.

Det kan være fordi:

Er der nogle problemer ved at have en krum penis?

Hvis der ikke bliver gjort noget ved problemet, bliver det ofte værrer. Det kan føre til problemer ved samleje, det kan blive meget smerte fuldt og direkte umuligt. Importens kan forekomme, dog sjældent.

Behandling af penis krumning

behandling af penis krumning

Hvis du har ondt under samleje, problemer med ordenlige erektioner eller bare synes det ser grimt ud med en krum penis, så er der ting du kan gøre for at rette penis ud. Den nemmeste løsninger er ved at bruge en penis strækker. Ved at bruge sådan en trækker ud huden ud gennem længere tid, så huden bliver lige lang på begge sider af penis. Denne form for ”udretning” virker permanent, eneste bivirkning er en længere penis, men det kan de fleste leve med:) Vi anbefaler at du bruger SizeGenetics, læs om SizeGenetics her.

En anden løsning er at bruge anti arvæv cream, dette kan kun bruges hvis du har et ar eller et stræk mærke, effekten kan varriere meget. Et bedre alternativ er at bruge både en penis strækker og creamen, dermed opnår du det ønskede resultat hurtigere.

Den sidste løsning er kirugi, denne løsning bør først taget i betragtning hvis alt andet er prøvet. Du bør kontakte din læge og få en samtale om problemet først hvis du overvejer kirugi.

Alt i alt er en kruming på penis ikke så ualmindelig som folk tror, men du bør gøre noget ved problemet før det er for sent. Det kan komme til at gå ud over din selvtillid og dit sexliv.

større penis

Skrevet af

Hjem Artikler Sitemap Disclaimer Kontakt os

Informationen på denne side kan udelukkende anvendes til informationsmæssige formål og erstatter ikke professionel rådgivning eller lægekonsultation

© Penis-forlængelse.dk 2011-2015