jes extender anmeldelse 2018

Jes-Extender anmeldelse

Jes Extender penis forlænger er et dansk produkt og en veldokumenteret og afprøvet metode til at forlænge penis uden kirurgi. Jes Extender foregår som en behandling i en periode på 6-12 måneder ved en udstrækning af penis. Den kan desuden også hjælpe dig med at korrigere kurvningen af din penis og derved give dig vedvarende resultater. Jes Extender kan bæres smertefrit både om dagen eller natten til hurtige resultater uden brug af kunstige stoffer, kirurgi eller recept.

Jes Extender penis forlænger beskrivelse

Forlængeren skal anvendes tre timer per dag. Jo flere gange om dagen den bruges, desto færre måneder skal man anvende den. Hvis du fx bruger den i 12 timer om dagen, skal det kun gøres i 3 måneder. Hvis du anvender den i 3 timer om dagen, skal det ske regelmæssigt i 12 måneder.

Bemærk venligst, at denne beregning er et skøn baseret på Jes Extender kliniske forsøg. Det er derfor vigtigt at huske at resultaterne kan variere fra person til person.

Hvad får jeg ud af Jes Extender

 • Tilføjer centimeter til din penis længde og bredde
 • Verdens bedste sælgende penisforstørrelsesudstyr
 • Passer diskret under tøjet – ingen ved, at du har det på
 • Stærkere og længere erektioner
 • Korrigerer skævheder eller krumninger.
 • Langsigtede resultater
 • Kan bæres komfortabelt og smertefrit i lange perioder

Hvem passer Jes Extender til?

Jes Extender er egnet til enhver mand i alderen 18-80. Det er et førende valg for mænd med Peyronies sygdom, og den korrigerer op til 70% af krumning. Mange bemærker en betydelig vækst efter få uger ved at bruge denne enhed, mens andre brugere har lagt mærke til en betydelig vækst efter 1-2 måneders brug.

Husk at det ikke gør nogen forskel om du bærer Jes Extender i 3 timer hver dag i 12 måneder, eller om du bærer det i 12 timer hver dag i 3 måneder – resultaterne vil være de samme. Det betyder med andre ord at du kan bruge udstyret til penisforstørrelse alt efter behov og tid.

Hvor sikker er Jes Extender?

Da Jes Extender understøttes af et CE-mærket, kan du være sikker på den bedst mulige fremstillingsproces af systemet. Hvis du har sår eller skader på din penis eller for nyligt har undergået peniskirurgi, bedes du kontakte en læge, før du bruger denne enhed.

Hvor kan jeg købe Jes Extender?

Du kan finde og købe produktet hos Shytobuy Danmark – Husk at leveringen sker i sikker og diskret indpakning, så ingen ved, hvad du har bestilt.

Penis-forlængelse.dk Anbefaler Jes-Extender

Opdatering d 07-02-2014

Jeg har modtaget en del e-mails, fra mænd/drenge, der har brugt JesExtenderen og som næsten alle er positivt overrasket over hvor godt det virker.

Ud fra informationerne fra de forskellige e-mails, har jeg prøvet at sammensætte den bedst mulige penis forlænger rutine. Dine resultater afhænger i høj grad af, hvordan du bruger den og om du laver penis øvelser før og efter.

Din daglige penis forlænger rutine:

 1. Penis opvarmning – Skyl et lille håndklæde i varmt vand, ikke brændende, men så det lige er til at holde ud at røre ved. Rul det varme håndklæde rundt om din penis og lad det blive i 5 min.
 2. Penis øvelse – Du skal nu lave penis øvelsen Jelqing i 10 min. Du kan læse hvordan man laver den under penis øvelser på denne side.
 3. Afslapning – Lad din penis slappe af i 5 min.
 4. JesExtenderen – Tag penis forlængeren på, husk nu at læs manualen, så du gør det rigtigt. Brug den så lang tid, som muligt.
 5. Afslapning – Lad din penis slappe af i 5 min.
 6. Penis øvelse – Afslut med 5 min. Jelqing.

Du kan evt. justere på tiden du Jelqer, eller finde en helt anden øvelse, som du synes bedre om. Det er bare vigtigt at lave øvelserne, for at få det maksimale ud af penis forlængeren.

Det vigtigste ved en penis forlænger er tid, jo længere tid du har den på, jo større resultater. Derfor er det vigtigt at det er behageligt at have den på, derfor anbefaler jeg at man, som minimum køber Jes-Extender silver version, eller dyrere modeller, da de indeholder et komfort system, som helt sikkert er alle pengene vær.

Du kan købe de forskellige versioner af Jes Extender HER.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *