penis pumpe

Handsome-Up anmeldelse

Handsome Up pumpen er specielt designet til at øge din penisstørrelse mens den giver dig hårdere erektioner og afhjælper rejsningsproblemer. Hvis du som mange andre mænd har svært ved at få rejsning og ønsker at få en større penis på en naturlig måde, bør du prøve Handsome up penispumpen.

Der findes mange produkter som lover lignende resultater, og derfor undrer du dig nok over de egenskaber, som adskiller Handsome up penispumpen fra sine konkurrenter.

Handsome penispumpe adskiller sig fra mange andre pumper med sin evne til ikke blot at give dig større penis, men også til at afhjælpe for tidlig sædafgang og rejsningsbesvær, hvilket ofte kan være en stor barriere for et velfungerende sexliv.

Egenskaber:

  • Penis forstørrelse med op til 4 cm ekstra længde
  • Effektiv mod tidlig sædafgang
  • Forbedret seksuel præstationsevne
  • længerevarende erektioner
  • Korrigerer skæv penis

Som noget helt unikt bruger Handsome Up et lufttryk til at gøre din penis større. Handsome up penispumpen kommer med en cylinder og pumpebold som begge sidder fast i en tynd gummislange. En kappe holder cylinderen fast med smøremiddel. Kappen skal placeres over penis, og man skal derefter pumpe støt på pæren med hånden. Idet pæren pumpes, bliver der trukket luft ud af cylinderen, som til gengæld skaber et vakuum. Dette vakuum øger blodtilførsel til penis, styrker vævet og giver en erektion. Vakuummet kan bidrage til en udvidelse af vævet hvilket vil resultere i langvarig penisforstørrelse.

Hvordan bruges Handsome up penispumpe?

For at få det optimale udbytte, skal man bruge penispumpen i 45-60 minutter. Selvom det kan virke som lang tid, bør du huske at de langvarige resultater er det værd. I første omgang skal du pumpe i 10-15 minutter 4-5 gange om ugen og derefter gradvist øge pumpningen i takt med at din krop vænner sig til pumpen. Du skal sørge for at vakuummet holdes i ca. 5-10 minutter, frigives og gentages et antal gange ligesom når man løfter vægt.

Bestil Handsome up penis pumpe her

Du kan købe Handsome-Up på shytobuy, de sender i en diskret pakke, der er omkring 3 arbejdsdages levering.

Hvis du vil prøve en anden form for pumpe, vil jeg anbefale dig at tage et kig på min anmeldelse af bathmate.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *