bedste penis forlaengelse

Det ultimative Penis forlængelses system

Ved brug af flere forskellige penis forlængelses produkter og metoder, kan du opnå langt større resultater, end ved blot at bruge en enkelt metode eller produkt. Men det er klart at det bliver en del dyrere og lidt mere tidskrævende, men resultaterne er også langt bedre.

Hvis du er indstillet på at bruge lidt tid og penge på det, så er denne løsning helt sikkert den absolut bedste. Men du skal have viljen til det, du får ikke bare en større penis i løbet af få uger (selv om nogle hjemmesider reklamere med det, HOLD DIG FRA DEM!). Det tager typisk mellem 6-8 måneder at opnå det fulde resultat. Det du skal huske på er, at det er en engangs investering. Den tid og de penge du bruger nu, vil du få gavn af resten af dit liv!

Hvad består systemet af?

Selve systemet består af 3 forskellige penis forstørrelses produkter og øvelser:
Penis forlænger: En penis forlænger monteres på din penis og strækker den ud gennem længere tid. Ved at bruge en penis forlænger mellem 3 og 6 timer dagligt vil du opnå en penis forlængelse på omkring 3-5 cm efter ½ år.

Penis piller: Penis piller forøger blodtilførslen til din penis. Det er vigtigt at der kommer nok blod ud til din penis, for at fylde et ekstra plads ud, som penis forlængeren laver.

Penis øvelser: Penis øvelser er vigtige for at træne din penis til at holde længere erektioner og for at forøge blodtilførslen til penis hovedet(Jelq øvelser).

SizeGenetics eller samle selv?

Du kan vælge at købe de forskellige dele i systemet separat og dermed have fuld kontrol over hvad du får, eller du kan købe SizeGenetics system.

SizeGenetics Systemet

består af en: penis forlænger, MaleExtra penis piller og PenisHealth øvelses program. Det er et super system, som jeg til enhver tid, vil anbefale. Det er faktisk det system jeg investerede i, i tidens løb. Du kan købe SizeGenetics her.

Samle selv systemet:

Du kan nemt selv købe de forskellige dele, hvis du har lyst til det, vil jeg anbefale dig følgende:

  • Penis forlænger – MaleEdge (MaleEdge er en dansk designet penis forlænger, hvor du får meget for pengene) Du kan købe forlængeren her.
  • Penis Piller – VigRX Plus (VigRX Plus er fra USA, det er de nogle af de bedste penis piller på markedet i dag!) Du kan købe pillerne her (samme sted some MaleEdge).
  • Penis øvelser – Der findes mange guider online, som er gratis at bruge. Jeg har også et lille penis øvelses program her.

Du kan købe det hele online og få det leveret til din adresse i en diskret kasse. Jo før du kommer i gang, jo hurtigere kan du se resultaterne. Det er både godt for dit selvværd og dit sexliv 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *