bedste penis forlaengelse

Anbefalet Penis forlængelses løsninger

Der findes i dag et hav af muligheder for at få en større penis, men det er en jungle at finde rundt i. Jeg har lavet denne lille guide til dig, så du har nemmere ved at finde et produkt eller en metode der passer dig bedst.

Der findes heldigvis penis forlængelses produkter til et hvert behov og smag. Spørgsmålet er bare, hvad der passer bedst til dig?

Penis Forlænger

En penis forlænger, er en enhed, som sættes på penis og du kan derefter sætte pres på penis, så den bliver spændt ud. Det kan lyde lidt hårdt og det gør også lidt ondt i starten, men kroppen vænner sig til det efter nogle uger.

Ved at strække penis i omkring 6 timer dagligt gennem ½ år kan du forvente en penis forlængelse på 3-5 cm, som er permanent.
male edge penis forlænger anmeldelse
Du kan også kombinere penis strækkeren med penis piller og derved opnå langt større effekt.

Penis forlængeren fylder lidt i bukserne, så du skal have tid der hjemme for at bruge den, hvis du ikke har noget imod at gå rundt og ligne at du har en boner konstant.

En penis forlænger er for dig der arbejder hjemme fra eller på anden vis har meget tid der hjemme.

Top 3 Penis Forlænger

Penis Piller

VigRX Plus mod potens problemerPenis piller er den absolut nemmeste løsning, der involvere mindst muligt arbejde. Pillerne er dog ikke helt billige, men du kan ofte få stor rabat ved at købe flere glas/pakker af gangen.

Pillerne virker ved at forøge blod tilførslen til penis, derved udvides penis og forstærke den. Ved at bruge pillerne gennem flere måneder bliver forstørrelsen permanent. Du kan forvente en forlængelse på omkring 3 cm på et ½ år og omkring 2 cm i omkreds på den samme tid.

Denne løsning er nemt og virker for de fleste.

Top 3 Penis Piller

Penis Pumper

Penis pumper er til dem der ikke har tid til at bruge en penis strækker og ikke har lyst til at tage penis piller. Penis pumpen virker på samme måde, som penis pillerne, men bare ved fysisk at forøge blodtilførslen, i stedet for at gøre det medicinsk.

penis pumpe

Ved brug af penis pumpe i 20 min. om dagen i 2-3 måneder kan du forlænge penis med ca. 2-3 cm. og øge omkredsen af penis med op til 2 cm.

Det tager dog ca. 20 min. dagligt, og er dermed lidt tidskrævende.

Top 3 Penis Pumper

Alle 3 metoder kan kombineres

Hvis du virkelig vil gøre noget ved dit ”lille” problem, kan du kombinere flere forskellige metoder og produkter.

Penis Piller + Strækker eller Penis Piller + Pumpe.

penis folængelse forside

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *